2777
2789
عنوان

پارگی کیسه آب

179 بازدید | 11 پست

پارگی کیسه آب تو 17 هفته چطوریه 

برم بیمارستان چه اتفاقی می‌افته؟ 

من نشتی کیسه آب دارم 

اگه پاره بشه بچه نمیمونه؟؟ 😭😭

بعدش کورتاژ میشم؟ چی میشه؟ 

خداوند برای هرکسی به اندازه ایمانش وجود داره...

شاید عفونت داری؟

سریع برو بیمارستات

تست امین شور میدن

اگه سوراخ باشه استراحت مطلق و بستری و سرم درمانی

الان نمیخواد بدترین چیزاها رو فکر کنی

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

فقط سریع برو

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید عفونت داری؟ سریع برو بیمارستات تست امین شور میدن اگه سوراخ باشه استراحت مطلق و بستری و سر ...

نمیدونم 😥دارم میرم😥

نمیدونم 😥دارم میرم😥

اصلا استرس نداشته باش

از کجاا میدونی کیسه آبت گلم ...شاید ترشح داری 

نه آب گرم ولی تقریبا زیاد بود 😭😭

میشه خطری واسه خودمم داشته باشه؟؟؟؟ 😥

تو گوگل یکم خوندم ترسیدم 😢😢😞

نه آب گرم ولی تقریبا زیاد بود 😭😭 میشه خطری واسه خودمم داشته باشه؟؟؟؟ 😥 تو گوگل یکم خوندم ترسیدم ...

گوگل ولش کن ....پد بزار بشین سرفه کن ببین بازم میاد ادامه داره

آخه تو آیت هفته ترشحات آبکی زیاد میشه

شما چیکار کردی  من الان خیلی اب ازم خارج شد ۱۷هفته ام حتی یک ساعته جریت نمیکنم تکون بخورم یا پ ...

عزیزم سریع باید بری بیمارستان خطرناکه

عزیزم سریع باید بری بیمارستان خطرناکه

ممنون صبح رفتم بیمارستان سونو دادم حجم کیسه اب طبیعی بود کار خاصی انجام نداد گفت استراحت کن 

الان کن کلا دراز کشیدم 

دیگه توکل به خدا دیگه ترشح هم تقریبا نداشتم در خد دو سه قطره 

ممنون صبح رفتم بیمارستان سونو دادم حجم کیسه اب طبیعی بود کار خاصی انجام نداد گفت استراحت کن  ا ...

خداروشکر عزیزم، 

گفتم اگه خدای نکرده زیاد باشه عفونت میکنه سریع 

خداروشکر که چیزی نبوده