2777
2789
عنوان

تو دوران اشناییم میشه بیاید

176 بازدید | 8 پست

ما از بچگی عاشق هم بودیم قرار بود عید نامزد کنیم که پدر بزرگمون فوت شد پسر خالمه 

الان ده روزه داریم باهم حرف میزنیم اون سربازه صبح تا ظهر کلر میکنه بعد که ظهرا میاد تا عصر میخابه و بعدم بهم پیام میده ولی زیاد پیام بازی نمیکنیم اخرای شبم بهم زنگ میزنه

دیروز تعطیل بود من انتظار داشتم تو روز وقت بیشتری برام بزاره ولی میدونم بیدار بود ولی اخرش عصر پیداش شد و منم باهاش سرد بودم و بهش گفتم دلم ازت پره و خدافظی کردم دوبار زنگ زد تا جواب دادم بعد ازم میپرسید چته و اینا و من گفتم نمیخام حرف بزنم بیا شب بخیر بگیم اونم قبول کرد 

الانم ظهر زنگ زد گفت گفت دیشب چت بود بهش نگفتم واونم دیگ پیگیر نشد و زود خدافظی کردم با اینکه امروزم تعطیله انگار میخاست بخابه و واسه من وقت نزاره بعدازظهر

بنظرتون حال من واسش مهم نیس که دیگ امروز زیاد اصرار نکرد که بدونه من دیشب چم بود یا دیده من نمیگم اصرار نکرد دیگ؟

بنظرتون من حساسم زیاد؟؟

وزن فعلی ۵۹.۳۰۰/هدف اول ۵۵/هدف دوم ۵۰/هدف نهایی۴۷😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من هفت ساله ازدواج کردم. هنوز هم همینحوری فکر میکنم.

اگه اون موقع نود درصد حواسش بهم بود، الان ده درصدم نیست.

اصلا این اشتباهه که خانومها منتظرن یکی حواسشون بهشون باشه.

هم ضعف دست طرف میدن. هم اسیب میبینن

کلا بیخیاله ولی از این دوران که با عشقتی لذت ببر ذهنتو درگیر این چیزا نکن

دارای یک زندگی عاشقانه.باهمسر، دوست بودم از نوجوونی(از ۱۵سالگی تا۲۰) پس این نوع زندگی را توصیه میکنم.تاپیکام واسه یکی از دوستامه اگه امکانش هست گزارش بزنین پاک بشه خسته شدم از بس توضیح دادم.یه نصیحتی دارم خدمت مادرایی که دختر دارن سعی کنین تو این فضای الوده و مسموم که روابط پر خطر(دوست پسر و اینا مشکلی نداره ولی حالا دیگه نه چند تا دوس پسر و نمیدونم رفیق های پسر مختلف)طوری اموزش بدین که هم خودشون متعهد باشن هم مهمترین ملاکشون برای ایجاد تعهد باشه نه اینکه اون باحاله یا تیپش خوبه.همچنین به تمام کسایی که در روابطشون با پارتنرشون به مشکل خوردن یا سوالی دارن میتونم کمک کنم

چه انتظار بی جایی واقعن بدون مردا از خانمایی که همش بهش اویزونن و از عدم توجهاش ایراد میگیرن خوششون نمیاد اصلن چون دوست دارن راحت باشن ...هر وقت خواستن زنگ بزنن ....شما از راه خوبی وارد نشدی اگه میخوای بهت توجه کنه خودت بیشتر به خودت توجه کن و کارهای خودت رو در الویت قرار بده تاوقت اضافی برای این فکرای بیهوده نداشته باشی 

کلا بیخیاله ولی از این دوران که با عشقتی لذت ببر ذهنتو درگیر این چیزا نکن

یبار بهم‌گفت وقتی سرد رفتار میکنی میفهمم ولی میدونم ازت بپرسم جواب نمیدی اون میگه وقتی بهم نمیگی و درددل نمیکی ناراحت میشم چون میگم چرا منو مخرم خودت نمیدونی

چه انتظار بی جایی واقعن بدون مردا از خانمایی که همش بهش اویزونن و از عدم توجهاش ایراد میگیرن خوششون ...

باشه حتما 

منماصن خودمو اویزون نشون نمیدم در اصل میخام از عشقش ب خودم مطمئن شم