2777
2789

هر دوسه روز رنگ میزنه به زنداداشم بیاد،منم واقعا حوصله حرف زدن باهاشو ندارم. چیکار کنم نمیشه برمم تو اتاق ،یبار رفتم اتاق پاشد اومد تو اتاق دراز کشید 😟اینم بگم داداشم نمیاد باهاش

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از  مهمون بدم میاد ولی خانوادم مهمون نواز بودن ازدواجم کردن شوهرم از اونا هم بدتره دلش میخواد هرکس یه آشنایی دوری هم با ما داره بیاد خونمون براش سفره هفت رنگ بندازیم باهمه هم دوسته

من قبلا مجرد بودم با زنداداشم یه خونه بودیم، هیچ وقتم دعوا نداشتیم رابطه خیلی صمیمی داشتیم. اما خوب با خواهرام بعضی وقتا بحث و جدل داشت... اما هیچ وقت نتونستم باهاش بحث کنم، چون اگه داداشم میتونست براش یه خونه بگیره مجبور نبود پیش ما باشه 

سیاهه سوخته کی بودم منننن😎

چقدددددد هم دردیم منم دیروز زن داداشم اومدیک در میون اینجاس رفتم اتاق خودمو زدم ب خواب ۲ ساعت نشسته بود بالا سرم آرایش میکرد://

۳ تا اتاق داریم دقیق باید بیاد اتاق من

من قبلا مجرد بودم با زنداداشم یه خونه بودیم، هیچ وقتم دعوا نداشتیم رابطه خیلی صمیمی داشتیم. اما خوب ...

آفرین به شعورت دقیقا همینه اگه داشتن که هیچوقت خودشم راضی نمیشد آویزون باشه