2777
2789
عنوان

سوال مهم

62 بازدید | 5 پست

ضربه ای ک به سر میخوره و دوشب بعدش باعث خون دماغ میشه 

بعد از اون همچی عادی 

دوسال بگذره 

تا الان هم خداروشکر اتفاقی نیوفتاده باشه 

مثلا هر از گاهی سردرد نرمال میگیره ک بقیه هم میگیرن 

بنظرتون ممکنه مشکلی باشه خودش رو نشون نده ؟

نگین برو دکتر چون نمی‌برند منم نمیتونم ببرم ی بار به اصرار من رفتن دکتر گفت جای نگرانی نیست میخواید ببرید سی تی اسکن جهت اطمینان ولی نبردن دیگه هر چقدر بگم نمیبرن 

دو سال هم گذشته 

ولی همچنان استرسش رو دارم

من ی بار بچه بودم از حدود ۲۰ تا پله افتادم پایین سردرد شدید داشتم و خوب شدم و تا الان هم چیزیم نیس تازه خیلی دقیقم یادم نیس که چی شد ولی یادمه گریه میکردم . نگران نباش سردرد هم دلایل زیادی میتونه داشته باشه من وقتی شبا بد میخوابم یا گریه ک میکنم سرم درد‌میکنه

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
من ی بار بچه بودم از حدود ۲۰ تا پله افتادم پایین سردرد شدید داشتم و خوب شدم و تا الان هم چیزیم نیس ت ...

ن مشکل سر درد نیست 

سر درد دیر به دیر میگیره ک زود خوب میشه 

میگم نکنه چیزی شده باشه نشون نده ی وقتی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن مشکل سر درد نیست  سر درد دیر به دیر میگیره ک زود خوب میشه  میگم نکنه چیزی شده باشه نشو ...

بعید میدونم نگران نباش

هروقت شرایطشو داشتی برو خیالتو راحت کن اگه بازم نگران بودی

زبـانـت معـمار اسـت و حـرف هـایت خـشت خـام... مــبادا کـج بـچینـے دیـوار سـخـن کـہ خــواهـد ریـخت بــنای شخصیتتツ 
بعید میدونم نگران نباش هروقت شرایطشو داشتی برو خیالتو راحت کن اگه بازم نگران بودی

من خود بیمار انگاری دارم سر چیزای الکی همش استرس میکشم و نگرانم و فکرم درگیره 

ممنونم ازت نیاز داشتم از زبون ی نفر بشنوم تا خیالم راحت شه 

شب خوبی داشته باشه

من خود بیمار انگاری دارم سر چیزای الکی همش استرس میکشم و نگرانم و فکرم درگیره  ممنونم ازت نیاز ...

پس همش به خودت تلقین کن که چیزی نیس و الکی دارم خودمو ناراحت میکنم شاید کمکت کنه 

خواهش میکنم عزیزم شبت خوش ❤