2777
2789
عنوان

تکنیکی سراغ دارین شبا زود خوابمون ببره و البته عمیق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11212 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱۲ روزه که همش خوابه.دختر من ۴۶ روزشه بیچارم کرده😭😭 کمک نداری؟

مال من اصلا خواب نداره🙁ساعت دوازده خوابیدم

تا الان سه بار پاشده

مامانم کنارم خوابیده

ولی دلم نمیاد بیدارش کنم،دستاش درد میکنه💔هرچی میگم برو دکتر نمیره

پسر عزیزم خوش اومدی به زندگیم😍💋
مشکل منم هس  قرص خوابم میخوردم چنان تپش قلبی میگرفتم بخاطر اون بیدار میموندم 😁🫠

تکنیک مراقبه قبل خواب و روش تنفس هشت چهار هفت رو امتحان کنین .برای من قبلا خیلی موثر بود الان زیاد اثر نمیکنه .وقتی تنفس رو کار میکردم یه لحظه ای خوابم میگرفت .شاید برای شما موثر باشه

باید فکر کنم🤔
مال من اصلا خواب نداره🙁ساعت دوازده خوابیدم تا الان سه بار پاشده مامانم کنارم خوابیده ولی دلم نمی ...

من دخترم تا ده روز همش خواب بود.کمک هم از روز اول نداشتم سزارینی هم‌بودم.از روز یازده دیگه گریه هاش شروع شد جیغ میزنه کولیک داره و رفلاکس.الان ۳۵ شبه کل خوابم طی شبانه روز سه ساعتم نیست‌

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤
مشکل منم هس  قرص خوابم میخوردم چنان تپش قلبی میگرفتم بخاطر اون بیدار میموندم 😁🫠

برای من پرانول و قرص خواب داد یه ماه خوردم دیگه نخوردم .پرانول تپش رو کم میکنه ولی عادت کنی دیگه سخته نخوری

باید فکر کنم🤔
من دخترم تا ده روز همش خواب بود.کمک هم از روز اول نداشتم سزارینی هم‌بودم.از روز یازده دیگه گریه هاش ...

منم شبا خودم پا میشم نمیزارم مامانم پاشه

خیلیم بخیه خوردم🤒ولی کارهای دیگه هم رو خواهرم اینا انجام میدن

خدا حفظشون کنه

منم شبا خودم پا میشم نمیزارم مامانم پاشه خیلیم بخیه خوردم🤒ولی کارهای دیگه هم رو خواهرم اینا انجام ...

منم برا کارام کارگر داشتم اما هب شب بیداریا اذیتم میکنه.ایشالا بعد چهل پسرت بخوابه .دختر من ک نخوابید

من دخترم تا ده روز همش خواب بود.کمک هم از روز اول نداشتم سزارینی هم‌بودم.از روز یازده دیگه گریه هاش ...

یه شربت گیاهی بود دکتر برای دختر من داده بود هروقت دل درد میشد میدادم فوری میخوابید .الان اسمش یادم نیست ولی تو ترکیباتش عرق نعنا بود .ولی سن دقیق دخترم یادم نیست چندماهه بود میدادم.

باید فکر کنم🤔
یه شربت گیاهی بود دکتر برای دختر من داده بود هروقت دل درد میشد میدادم فوری میخوابید .الان اسمش یادم ...

هزار جور شربت گرفتم تاثیر نداره دیوونه شدم

هزار جور شربت گرفتم تاثیر نداره دیوونه شدم

کولیک فقط باید صبر کنی .شنیدم فقط تا سه ماهگی کولیک‌هست بعدش خوب میشه.خودتم غذاهای تند و نفاخ نخور .عرق نعناهم زیاد بخور خیلی موثره

باید فکر کنم🤔
با مشکل کمبود شیرم چکارکنم

کاهو بخور .آبگوشت بخور .چای و آب زیاد بخور.شیر بخور .آش.یه عرقی هم بود من میخوردم الان یادم نیست برای افزایش شیر .اینا خیلی موثره.من یعنی اوایل لیوان لیوان چای میخوردم.بزن تو گوگل عرق برای افزایش شیر.اسمشو میاره.عرقیجات خیلی مفیدن توی تولید شیر

باید فکر کنم🤔
منم برا کارام کارگر داشتم اما هب شب بیداریا اذیتم میکنه.ایشالا بعد چهل پسرت بخوابه .دختر من ک نخوابی ...

ان شاءالله ب مرور زمان بهتر بشن

کاهو بخور .آبگوشت بخور .چای و آب زیاد بخور.شیر بخور .آش.یه عرقی هم بود من میخوردم الان یادم نیست برا ...

اینایی که گفتیو دکتر ممنوع کرده😢