2777
2789
عنوان

تکنیکی سراغ دارین شبا زود خوابمون ببره و البته عمیق؟

| مشاهده متن کامل بحث + 11213 بازدید | 50 پست
اینجوری ک مریض میشی 

چکار کنم .واسه همین دنبال چاره ام.دکترا فقط قرص خواب میدن .اونم فقط تا یه مدتی اثر داره.بعدش باید دوزشو ببری بالا.حالا اگه عمیق بخوابم خوبه ولی اینگه هی بیدار میشم اذیتم میکنه

باید فکر کنم🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکار کنم .واسه همین دنبال چاره ام.دکترا فقط قرص خواب میدن .اونم فقط تا یه مدتی اثر داره.بعدش باید دو ...

ن اصلا قرص خوب نیس بهش عادت میکنی، قبل خواب کتاب بخون یا چشماتو با چشم بند ببند ب خودت تلقین کن بخواب 

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
بیا پیش من نذار من بخوابم 😢نوزادم‌ کشت منو

😍وای وقتی بچه کوچک داشتم آرزوم بود یه شب مثل آدم بخوابم .الان که کمی بزرگ شده خودم بی خوابی زده به سرم.وقتی نوزاد داری بیخوابی واقفا اذیت میکنه😪

باید فکر کنم🤔
😍وای وقتی بچه کوچک داشتم آرزوم بود یه شب مثل آدم بخوابم .الان که کمی بزرگ شده خودم بی خوابی زده به ...

یه نوزاد دارم و یه هفت ساله.دارم از بیخوابی میمیرم .دلم میخواد فقط یکی باهام بیدار باشه

به امضام گیر دادن دیگه هیچی نذاشتم 😤
ن اصلا قرص خوب نیس بهش عادت میکنی، قبل خواب کتاب بخون یا چشماتو با چشم بند ببند ب خودت تلقین کن ...

اره یه بسته تو خونه دارم .ولی به ندرت وقتایی که واقفا اذیت میشم از بیدار موندن. یه نصفه قرص میخورم.شاید دوسه ماه یه بار.ولی کتاب خوندن یه کم کمک میکنه .البته اگه کتاب خیلی جذابی باشه.

باید فکر کنم🤔
اره یه بسته تو خونه دارم .ولی به ندرت وقتایی که واقفا اذیت میشم از بیدار موندن. یه نصفه قرص میخورم.ش ...

رمان بخون

هرکسی را همدم غمها و تنهایی مدان!سایه همراه تو می آید ولی همراه تو نیس🌱
نوزاد دارم اصلن نمیزاره بخوابم 

وقتی بچه نوزاده آرزوته بخوابی ولی همش بیدار میشه نمیتونی .بعد که بزرگ میشه دیگه بخوای هم نمیتونی بخوابی نظم خوابت به هم میریزه

باید فکر کنم🤔