2777
2789
عنوان

نی نی ۴ماهه

385 بازدید | 43 پست

دوستان دخترم ۴ ماهشه،کولیک و ریفلاکس رو همزمان داشت،خیلی سخت بود اما با حوصله کردن و ارامش این مدت گذشت، و کمی ارومتر شده،الان نمیخوابه و قبل از خواب خیلی گریه میکنه و یکساعت توی بغل باید بچرخونمش تا بخوابه. بعد بذارم زمین یکریع فقط خوابه. 

شما تجربه ای دارین؟

من تاب گهواره ای خریدم . از بارفیکس در اویزان کردم .پایینشم پتو انداختم .‌ فقط داخل اون میخوابید گریه هم‌نمیکرد. تا قبلش پدرمون رو دراورده بود 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مال منم همینه یه دلیلش همون ریفلاکسه ریفلاکس به این زودی خوب نمیشه

ممنون میشم تویی که منطق نداری یا به خودت زحمت نمیدی حرف منو یه دور با دقت بخونی بعد ریپلای کنی،انرژیتو برا من هدر ندی دوست عزیز
اونا رو میخوره اما بی فایده است😔

ووووای چه شبا  که گذشتن  تا صبح تو حیاط.  با قاشق رو در ها میزریم تا ساکت بشه    الانم ۸ ماهشه انگار دیونست همش گریه 

محمدم  زیر خاکی ومن   بیقرار توام پسر گلم فدات شم   
تاب کوچولو نیست برای خوابش؟

تاب نه . 

تاب گهواره ای ‌ من گفتم تا دوسالگیش بدید . دادن . 

و من از ۴ ماهگی تا دو سالگی گذاشتم داخلش . تازه جمع کردم ۲ سالش گذشت . 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

عکسش رو فرستادم .

به فروشنده بگو که چطور نصب کنی کامل توضیح میده

بخاطر دندونش روانیم کرده  بخدا خستم خسته  افسردگی گرفتم

به لثه هاش بی حسی باریج  بخر بزن مخصوص کودک .

من میزدم . اروم میشد