2777
2789

کیا استفاده کردن ؟؟

فقط میخام نظرات رو بشنوم

اونایی که زدن موثر بوده .؟؟

برگشت سیاهی نداشتین؟؟

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

کسی یعنی استفاده نکرده؟؟

عجبا؟؟

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایچون بیوتی سفید کننده یه مدل دیگه اش استفاده کردم تاثیر نداشت اونم تو سه روز اصلا

فرشته بهارم✨ دختری آمیخته به هنر🪅💚چیز‌هایی که می‌شنوی رو زود باور نکنچون دروغ‌ها سریعتر از حقیقت پخش می‌شن :)) بزرگترین اقیانوس آرام هست پس آرام باش تا بزرگ شوی 🌏 ☄️ اما من به تموم چیزایی که گفتن نمیرسی . رسیدم و بازم میرسم💛✨🙌
ایچون بیوتی سفید کننده یه مدل دیگه اش استفاده کردم تاثیر نداشت اونم تو سه روز اصلا

خیلی ممنون 🙂

پماد ژانولوما بخر بزن خوبه😐

خیلی خطریه اون که.

شما استفاده کردین؟؟.

برگشت داشت؟؟

هیدروکینون داره ها

خیلی خطریه اون که. شما استفاده کردین؟؟. برگشت داشت؟؟ هیدروکینون داره ها

چیش خطریه؟

من که فعلن استفاده نکردم اما میخام بخرم استفاده کنم میگن چون لایه برداره قویه اصلن تیرگی نمیذاره و برگشتم نداره فقط برای اینکه سرخ نشه خارش نگیری باید همراه با یه لوسیون مرطوب کننده استفاده کنی دوره درمانشم فقط هشت هفته اس 

خیلی خطریه اون که. شما استفاده کردین؟؟. برگشت داشت؟؟ هیدروکینون داره ها

بعد درکل حس خوبی به این کرما ندارم🤕

حتی لیزر سفید کننده ام میری میگن برگشت پذیره بعده یه مدت برمیگرده دیگه این کرما بماند که اصلن خیلیاشون جواب نمیدن

چیش خطریه؟ من که فعلن استفاده نکردم اما میخام بخرم استفاده کنم میگن چون لایه برداره قویه اصلن تیرگی ...

والا تکنسین داروخونه گفت که پیشنهاد نمیدم .

و چون هیدروکینون داره احتمالا بازگشتش زیاده .

بازم من شرایط پوست شما رو نمیدونم 

موقع خریدنی حتما تو داروخونه مشاوره بگیر از تکنسین.

انشاالله جواب بده.

والا تکنسین داروخونه گفت که پیشنهاد نمیدم . و چون هیدروکینون داره احتمالا بازگشتش زیاده . بازم من ...

اها 

منم میترسم والا بخرم استفاده کنم بدتر لک لکی بشه 

اخه چن نفر اینجا استفاده کردن راضی بودن میگفتن به شدت سفید میکنه 

و اینکه حتی یه دکتر این کرمو به این خانومه تجویز کرده بود برای رفع تیرگی زیر بغلش و جایه خصوصی استفاده کرده بودی میگف خیلی خوبه و اصلن برگشت نداشته تا چن ماه 

حالا دیگه نمد چیکار کنم فعلن که بیخیالم تا ببینم بعدن چیکار کنم