2777
2789
عنوان

حرفای مشاور تحصیلیم توروخدااا اگ چیزی میدونین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 67 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب تو مشاور داشتی؟ اگ داشتی بگو ابن مشاوره خوبه یا نه ینی انقد ترس برداشتم که فردا جرعت ندارم کاری ...

من نه آزمون شرکت کردم نه مشاور خصوصی داشتم فقط گاهی اوقات از مشاور مدرسه مشورت میگیرم چون امسال میرم یازدهم

مساور مدرسم گفت فقط دوازدهم آزمون ثبت نام کن کافیه

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
توروخدا بگو حرفای این طرسته یا نه اگ غلطه بگو سریع عوض کنم خودکسی میکنم اللن ینی😭😭😭

حرفاش درست نیست قطعا میتونی بهش برسی 

ب همون برنامه قلمچی

اماااا باید پشتکار داشته باشی جدی و محکم 

برنامه قلم چی از دور بنظر زیاد میاااد

اما تکراری زیاد داره نگران نباش و سکته هم نکن گلم

اما روحیم خراب شده چ فایده😔

خراب نشه،وقتی درس بخونی و پیشرفتتو ببینی کلی اعتماد بنفس پیدا میکنی حال میکنی اصن

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
خراب نشه،وقتی درس بخونی و پیشرفتتو ببینی کلی اعتماد بنفس پیدا میکنی حال میکنی اصن

ینی مشاورو عوض نکنم؟ فکر میکردم مشاور مثل دوست ادمه اونوقت..😩

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

حرفاش درست نیست قطعا میتونی بهش برسی  ب همون برنامه قلمچی اماااا باید پشتکار داشته باشی جدی و ...

من فقط ببخشید سگ ترس شدم ک درس بخونم دیگ سودی یرام نداشت 😑

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

ینی مشاورو عوض نکنم؟ فکر میکردم مشاور مثل دوست ادمه اونوقت..😩

نه ازین شاخه ب اون شاخه نپر

واقع بین باش یکم

خب الان سخت نمیگرفت ک درس نمیخوندی 

ان شالله پیشرفت میکنی،روحیه هم کلیییی درست میشه

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

حرفاش کاملاااااااا اشتباهه😐😐😐😐😐😐

اول که میری قلمچی 

دور گزینه دو نرو 

قلمچی بسیار هم برنامش خوبه و تو دو هفته میتونی برسی و تموم کنی برنامه رو 

و دیر شروع نکردی اصلااااا 

خیلیم زمان مناسبی هست 

با این مشاور به هیچ وجه ادامه نده 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت
نه ازین شاخه ب اون شاخه نپر واقع بین باش یکم خب الان سخت نمیگرفت ک درس نمیخوندی  ان شالله پی ...

حرفتون درست هست،اما برای یک فرد کنکوری نه 

مشاور کل روند تحصیل شمارو پیش میگیره 

ماه های بهمن و اسفند که همه میدونیم چه قدر سخته این مشاور چه جوری میخواد امید بده؟!

سخت گرفتن بدون شناخت شخصیت دانش اموز اشتباه ترین کار ممکن هست 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت