2777
2789
عنوان

حرفای مشاور تحصیلیم توروخدااا اگ چیزی میدونین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 67 پست
عزیزم اولا که دیر نیست هنوز کلی وقت داری  دوما روحیه تو قوی کن درمورد قلم چی درست گفته خیلی س ...

گزینه دو هر سه پایه هست نه فقط دوازدهم

اما مثلا اول پایه دهم با نصف دوازدهم تموم میشه بعد پایه یازدهم با نیمه دوم دوازدهم

مهربانی رسم قشنگ دل های پاکه🙃
اخه هرکی قلم چی نره هیچی نمیاره بعد راس گفته از پایه هم هست؟ چرا دوستام گقتن فقط از دوازدهم حرفاش ...

ببین عزیزم،قلمچی تا یکی دو سال پیش خوب بود سطح سوالاش،ینی استاندارد بود ، ولی خب حقیقتا الان دیگه شده مزخرفترین ازمون جامع هستش،کلی توش تقلب میشه،برنامه ش هم مناسب همه نیستش ک بخوای پیش بری باهاش.کسی که از پایه خوب خونده میتونه قلمچیو برسونه.

سمت قلمچی نرو،چون بهت کمکی نخواهد کرد.عوضش میتونی ازمونهای گزینع دو رو دانلود کنی و بزنی ، سوالات ماز هم خوبه.

این اقا مشاوره،یچی میدونه دیگ

سمت قلمچی بری باختی.

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یکی جواب منو بزه قلم چی مگ فقط از دوازدهم نبود؟؟چرا این گفت از پایه هست بعد ابنک بقیه حرفا ...

هیچ ازمونی فقط از دوازدهم نیست هرسه پایه

میگ قلم چی اصلا نرو گزینه دو برو ک رسیدن ب برنامش بازم سخته خیلی چون دو هفته ی بار شده 

خب طبق برنامه ش پیش برو حتما یه چیزی میدونه که میگه

فقط اگه دوباره بهت گفت تو نمیتونی جوابشو بده😐 بگو مشاورمی باید امید بدی بهم نه اینکه بگی نمیتونی 

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
خب طبق برنامه ش پیش برو حتما یه چیزی میدونه که میگه فقط اگه دوباره بهت گفت تو نمیتونی جوابشو بده😐 ...

گفت قلم چی واست فایده نداره گزینه دو ب سختی میشه بستگی داره چقد بتونی بخونی

دعا کنید برام عاقبت بخیر شم

مشاورتم حرف اشتباهی نزده

اینکه گفته کارت سخته برا اینه که تلاشتو بیشتر کنی خب خیلیا از دهم شروع میکنن 

ولی اگه این مدت با کیفیت بخونی حتما میرسی 

موفق باشی🌹

ببین عزیزم،قلمچی تا یکی دو سال پیش خوب بود سطح سوالاش،ینی استاندارد بود ، ولی خب حقیقتا الان دیگه شد ...

اصلاااااااا اهل امید دادن نیود اصلاااا

مثلن بهش میگقتم من دیر یاد میگیرم درسامو تست بلد نیستم میگف روش فکر نمیکنی چرت میگف 😑چون بش گقتم حوصله دروس تخصصی نطارم

اصلاااااااا اهل امید دادن نیود اصلاااا مثلن بهش میگقتم من دیر یاد میگیرم درسامو تست بلد نیستم میگف ...

اگرم فکر‌ میکنی مشاورت خوب نیست عوضش کن 

اگرم فکر‌ میکنی مشاورت خوب نیست عوضش کن 

مشکل ابنه من نمیدونم خوب بود یا نه

نمیدونم بودنش فایده داره واسم یا ن چون تا حالا نداشتم میخام شما بگین

اصلاااااااا اهل امید دادن نیود اصلاااا مثلن بهش میگقتم من دیر یاد میگیرم درسامو تست بلد نیستم میگف ...

خوبه ک اینجوری،سعی میکنی مثلا خودتو ثابت کنی

امید واهی عقب میندازه تورو

روشهای تندخوانی اینا رو سرچ کن یادبگیر بدردت میخوره

و هیچ ذوقی برای زندگی..🪐 | هر عقیده ای لزوما قابل احترام نیست.🦄 یه روزی میرم✈و از ایران و ایرانی جماعت دور میشم•~• | ‏دارم میرم/: ولی با یه ایرانی میرم😑
مشاورتم حرف اشتباهی نزده اینکه گفته کارت سخته برا اینه که تلاشتو بیشتر کنی خب خیلیا از دهم شروع میک ...

بم گفت زیست نشر الگو تک پایه باید بگیری اخه ببین چقد داغون

گفت قلم چی واست فایده نداره گزینه دو ب سختی میشه بستگی داره چقد بتونی بخونی

به نظرم برو گزینه دو و تمااام تلاشتو بکن

این کم کاری های دو سال گذشته رو هم جبران کن

تمام توان تو بذار برای هدفت تا بعدا شرمنده خودت و وجدانت نشی که تلاش نکردی ... بعدشم خدا بزرگه از تو حرکت از خدا برکت به خودش توکل کن عزیزم🙂🙂

منم سال دیگه کنکوری ام تو تابستون تلاش کردم ولی کم بود میخوام بین سال همه رو بخونم ک جبرانش کنم

عضویتم مال دی ۴۰۰ ک تعلیق شدم🤐
به نظرم برو گزینه دو و تمااام تلاشتو بکن این کم کاری های دو سال گذشته رو هم جبران کن تمام توان تو ...

خب تو مشاور داشتی؟ اگ داشتی بگو ابن مشاوره خوبه یا نه

ینی انقد ترس برداشتم که فردا جرعت ندارم کاری کنم جز درس

خوبه ک اینجوری،سعی میکنی مثلا خودتو ثابت کنی امید واهی عقب میندازه تورو روشهای تندخوانی اینا رو سر ...

ببخشید ببخشید اما مثل سگگگ ترسیدم اصلا جرعت ندارم دیگ کتری ب جز درس کنم😫😭😭

ببخشید ببخشید اما مثل سگگگ ترسیدم اصلا جرعت ندارم دیگ کتری ب جز درس کنم😫😭😭

خب این ک عالیه😂