2777
2789
عنوان

خواستگاری

243 بازدید | 18 پست

اگر شما خواستگارهاتون رو رد کنین و بعد اونها برن با دختر های فامیل شما ازدواج کنن و اونها هم خیلی تعریف کنن و بعد به شما با نیش و کنایه بفهمونن که ترشیده هستین و خواستگار ندارین در حالی که از این موضوع بی خبرند شما چه عکس العملی از خودتون نشون میدین.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برم بگم ببخشید پسر خالتون اول اومده برای من بعد من ردش کردم اومده برای دختر خالش.پسره با بابام نسبت ...

پسردایی و پسرخاله منم اومده بودن خواستگاری من اول، اینا دسته دومن برا اونا دیگه 😂🧃

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

والا خالم دخترشو به اسم پسری تو فامیل دورشون میچسبوند و همش  تعریف میکرد الکی میگفت امدن خواستگاری چون مامان پسره راجب دخترش فق یه سوال از یکی پرسیده فکر کرده خبریه رفتیم خونه پسره پسر منو دید یک ماه بعد امدن خواستگاری من🤣منم ردش کردم خالم بعد ضایع شد 

انسانیتم آرزوست :)🖤
به نظرم این جور موقع ها یه زمانی حرفش پیش میاد طرف میفهمه 

مگه میشه نفهمن تو فامیل ما یکی از یکی خواستگاری میکنه کله خاندان میفهمه 😂😂💔

𝘽𝙚 𝙔𝙤𝙪𝙧 𝙊𝙬𝙣 𝙃𝙚𝙧𝙤 ✨

بعضی وقتا اعصابم خورد میشه بس که این فامیلمون از شوهرش تعریف میکنه.در طول یکسال نزدیک به ۱۰۰ شاخه گل خریده برای هر تولدش یک انگشتر طلا کادو میده مامانش به هر مناسبتی یه وسیله خونه کادو میاره بعد هی تعریف میکنن و به من میگن ترشیده 

چه عکس العملی نشان بدم خوبه