2777
2789
عنوان

دانشجوهای خوابگاهی بیان

139 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها کمتر از یه هفته دیگه باید برم خوابگاه میدونم بیرون از شهر خودم قبول میشم چون اصلا شهر خودمو نزدم،تک فرزندم هستم خیلی دارم اذیت میشم از غروب گریه و بدبختی دوس ندارم اشکمم مامانم ببینه از خودم حالش بدتره امروز از مسافرت برگشتيم و بدتر شدم چون خیلی وابسته همیم😭🥺چیکار کنم به نظرتون عادی میشه برامون؟!زیاد بیام و برم یا کم زنگ بزنم اینا دلم نمیاد فقط میخوام برم اونجا به کارام برسم موفق بشم دلشون آروم شه سر یک سال برمیگردم نمیتونم دور ازشون بمونم ولی اگرم نرم خودم به خودم ثابت نمیشم میخوام مستقل شدنو بچشم نگن بچه ننس نتونست بره تو فامیل،حالم خیلی بده لطفا بیاین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین چه وابسته باشی چ نه خوابگاه یکی دو هفته ی اول سخته من اصلا وابسته نیستم ولی دو هفته کارم گریه بود ولی خیلی خوبه من هتوزم ک هنوزه دلم میخواد فقط یک بار دیگه اون روزا برگرده 

بخند غم تو دنیارو عوض نمیکنه🥰
الان همه تک بچه ان ما هم دوتا بودم و منم تک دختر بودم و وابسته هر روز صبح زنگ میزدم ولی دوهفته طول ک ...

آخه واقعا کسیو اینجا نداریم همدمم مامانم بوده پوووووف🙃

ببین چه وابسته باشی چ نه خوابگاه یکی دو هفته ی اول سخته من اصلا وابسته نیستم ولی دو هفته کارم گریه ب ...

همه میگن ولی به نظرت کمتر بیام و برم بهتر نیست به نبودم زودتر عادت نمیکنن؟!

منم شاید امسال خوابگاه برم...من بچه آخرم و مامانم تنهاست ...فکر تنهاییش از یه طرف از طرف دیگم من خیل ...

من سلیطه تر از این حرفام فقط ناراحت مامانمم غصه نخوره وگرنه خودم میدونم هفته اول اوکیم الانم اصلا به رو خودم نمیارم زدم پروبازی که خوشحالم ولی خوب دارم میبینم ناراحتع🥺🙂🙂انشالا موفق باشی 

برای شما که وابسته هستید بله سخته .یه ماه به خودت فرصت بده .روز های اول دلتنگی داری. اما میتونی هر روز زنگ بزنی.تصویری همو ببینید. اگه شهر نزدیک هستید هر سه هفته هم برو ببینشون. 

زمان دانشجویی من که اینترنت نبود .یه گوشی موبایل بود و تلفن عمومی کارتی. اما الان برای شما امکانات ب ...

مرسی ازت عزیزم یجوری باید کنار بیام🙃🙂نمیخوام ناامیدشون کنم یه چلفتی انداختن رو دنیا 😂😉

کار خوبی میکنی مستقل شدن از اونجا شروع کن . منم همین کارو کردم 

🤗🤗🤗مرسی ازت با این فکردارم خودمو آروم میکنم برم اونجا به برنامه هایی که دارم برسم حتما خوشحال میشن کمتر اذیت میشن😍