2777
2789
عنوان

ویدیو کال

623 بازدید | 40 پست

سلامممم بچه ها من برا اولین بار با ی نفر ک خیلی برام مهمه  قرارع ویدیو کال برم برا ویدیو کال اول لباس چی بپوشم موهام چ مدلی باشه( موهام الان چتریه ) آرایش صورتم چطور باشه سایه چشم بزنم یا نه چجوری بزنم دوربینو چجوری بگیرم چقد فاصله داشته باشه چی بگم تو ویدیو کال چجوری فیس بگیرم چقد ویدیو کال طول بکشه

تو مادوکس شکلاتی من بودی :)🖤                             من به مرگی فکر میکنم که زندگی میبخشه(حامی اهدای عضو)🌱         

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب کیه؟ اگه دوسته همینجوری باش مرتب  آرایش اینا نمیخواد که  اگه معذبی جلوش لباس رسمی تر ...

وای رلمه بعد سال و ماهی رل زدم ی مدت طولانی هم روش کراش بودم تا آمد پیشنهاد داد عین چیز استرس دارم خیلی برام مهمه خوب باشم از نظرش 

تو مادوکس شکلاتی من بودی :)🖤                             من به مرگی فکر میکنم که زندگی میبخشه(حامی اهدای عضو)🌱         
بابا ی پتو بپیچ دور خودت برو  این همه سختی واسه یه کراش به خودت نده

😭😭😭

ارایش ملایم کن نه زیاد هیجان زده نباش اروم و خونسرد باش  گوشی رو پایینتر از صورتت نگیر

مرسی موهام چتریع وا بزارم یا ببندم

اصن همه جا رو تاریک کن چیزی مشخص نباشه😂

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○
اصن همه جا رو تاریک کن چیزی مشخص نباشه😂

وای ی شهر دگس خیلی دوره امکان دیدنم از نزدیک نداره😭💔

وای ی شهر دگس خیلی دوره امکان دیدنم از نزدیک نداره😭💔

فرار کن فرار

نه از اون  از خودت 

چون دوره عیب و ایراداشو با نمیفهمی یا خیلی دیر میفهمی

بعد دیگ فک میکنی خیلی چیز نابیه 

نابود میشی خواهرم 

جدی میگم  پسرا بفهمن روشون کراشیو زیادی بهشون بها میدی در میرن حالا پاچشم نگیر ولی زیادم بهش ...

ن خیلی افاده گذاشتم جلوش نفهمه ولی مخام اون بیشتر وابسته شه

اوم بنظرم اگ هوا سرده هودی بپوش موهاتم وا بزار زیاد ارایش نکن ملایم سعی کن خونسرد باشی با اعنماد ...

قربون تو روز ویدیو کال برم بهتره یا سب