2777
2789

توی گوشش جملات مثبت و  خوب بگید 

توی این لحظه ضمیر ناخودآگاه فرد چه کودک چه بزرگسال در باز ترین حالت ممکن خودشه و هر چی که بگی مستقیم می‌ره توی ضمیر ناخودآگاهش 

بهترین تایم برای اینه که حرف های عالی و سرنوشت ساز بهش بگید 

چون این حرف ها میشه تنظیمات ضمیر ناخودآگاهش و همه عمر این تنظیمات رو زندگی می‌کنه بهش بگید دوستت دارم حواسم بهت هست تو حمایت تمام و کمال من رو داری 

من تو رو با همه ویژگی های شخصیتیت دوست دارم 

تو شایسته احترام و عزتی 

تو کافی هستی 

جملات تون در مورد آینده نباشه در لحظه باشه از مفاهیم انتزاعی مثل موفقیت استفاده نکنید 

در مورد شادی، ثروت ،دوست داشتن ، خدا و هر چیزی که دوست دارید بره توی ذهنش حرف بزنید ولی نه در مورد آینده 

مثلا نگید تو ثروتمند میشی

بگید ثروت در تو هست تو پر از ثروتی 

پر از خدایی خدا عاشقانه تو رو دوست داره و تو توی نور خدا شناوری 

پر از عشق و دوست داشتن هستی تو از دوست داشتن لبریزی 

پر از شادی و شور هستی 

هر بار هم فقط در مورد یک موضوع حرف بزنید نه مفاهیم مختلف 

شب همه تون بخیر باشه 🌹

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم در گوش تو میگم من تو رو خیلی دوست دارم، 😍😍😚😚

چقدر عزیز و مثبتی آخه 😍😍😍

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

منم خیلی وقتا بهش میگم عاشقتم... یه موقع‌هایی که هنوز خوابش عمیق نشده، جواب میده و میگه منم، یا من بیشتر    حتی گاهی وقتی خوابه هم میگم. ولی تا حالا فکر نکرده بودم که جمله‌های دیگه هم بگم.

مرسی عزیزم من الانم که تو شکممه وقتی تکون میخوره بهش میگم

عالیه 😍بهترین کار رو می‌کنی 

ضمیر ناخودآگاه بچه از دوره جنینی به طور کامل فعاله و تا نه سالگی آماده دریافت اطلاعاته ولی این تایم که گفتم بهش میگن فاز تتای ذهنی در باز ترین حالت ممکن خودشه و دریافتش به شدت بالاست 

من که به بچه تو شکمم میگم کاش نبودی هم میفهمه

وقتی به دنیا بیاد با اختلال شخصیتی و حس اضافه بودن و میل به خودکشی به دنیا میاد احتمالا این همون حسی هست که خودت هم داری 

نکن جدی میگم 

عالیه 😍بهترین کار رو می‌کنی   ضمیر ناخودآگاه بچه از دوره جنینی به طور کامل فعاله و تا نه ...

مرسی عزیزم از راهنماییت سعی میکنم همیشه اینکارو کنم از بدو تولدش

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....

من که به بچه تو شکمم میگم کاش نبودی هم میفهمه

نی نی ها خیلی مظلومو معصومن توروخدا بهش نگو باورت میشه با کامنتت اشکم ریخت؟

یا باید نمیزاشتی بیاد یا الان که اومد دوسش داشته باش لطفا💖میدونم وقتی بدنیا بیاد بهترین مادر میشی💖🙏🏼

بـه گـذشته بر میـگـردم به سـراغ خـاطـراتم....