2777
2789
عنوان

خانومایی ک اشپزیتون خوبه بگید چرا اپم نمیپزه

| مشاهده متن کامل بحث + 7829 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من لپه رو به همراه گوشت تو زودپز میدارم چون ما لپه رو له شده می خوریم یه نصف استکان هم ابغوره اضاف می کنم که زودتر بپزه.

در ضمن بعضی از لپه ها مخصوصا لپه محلی له نمیشن هر چه قدر بپزن

من شنیدم موقعی ک لپه خیسه نباید دستت بخوره دیر پز میشه خودمم بارها امتحان کردم و جواب داده حالا بستگی به لپه هم داره مال چند سال پیش باشه  ک بحثش جداست

تو شمس منی ...من خورشید پرستم 🍁🍀
نه

من همیشه خیس میکنم خوبه.میپزه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

دومدل لپه هست..

لپه ای که خیلیییی زود میپزه...

لپه ای که خدای نکرده خودتم بکشی با بدبختی می‌پزه

تو دنیای که همه دنبال دنیا جهان بخت شدنن😑تو مریم میرزا خانی شو😉💖.امیدوارم اقایونی که اینجان ماهی دوبار پریود بشن😑

یه قاشق چایخوری سر صاف جوش شیرین بریز توی لپه هات میپزه ولی بعد که لپه پخت اب جوش بریز روی لپه ها تا جوش شیرین ازش شسته بشه ابش هم بریز دور . بعد لپه ها رو بخورشت اضافه کن. جنس لپه ات خوب نیست ناپزه.

من شنیدم موقعی ک لپه خیسه نباید دستت بخوره دیر پز میشه خودمم بارها امتحان کردم و جواب داده حالا بستگ ...

موقعی هم ک داره میجوشه یه لیوان آب سرد بریز شوک وارد میشه و زودتر میپزه

تو شمس منی ...من خورشید پرستم 🍁🍀