2777
2789
عنوان

کمک🤒😷

51 بازدید | 5 پست

دوستان از امروز که بیدار شدم ، گلاب به روتون حال شبیه مسمومیت دارم حس میکنم بخاطر شیر دیروزه با اینکه تاریخ انقضاش نگذشته بود . چیز دیگه ای هم نخوردم

امروز هیچی هم نتونستم بخورم ، هم معذرت میخوام حالت تهوع دارم هم هرچی میخورم یه دل درد وحشتناک مثل زخم معده میگیرم 

الان خیلی گشنمه دکتر برم باید یه چیزی خورده باشم🤒 

چی بخورم بدنم ری اکشن نده؟ حالم بد نشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این مال قدیم بود  اینقدر امسال مریض شدم همه میگفتن افتادی جلو چشم

منم تا حد مرگ رفتم پارسال دست انداخته بودن پاهام همش کبود شده بود . خیلی برام جالبه که برا شماهم دقیقا همون اتفاق هایی که برا من افتاده تجربه کردین 

منم تا حد مرگ رفتم پارسال دست انداخته بودن پاهام همش کبود شده بود . خیلی برام جالبه که برا شماهم دقی ...

من فقط مریض شدم کبودی نکردن 

ولی صب تا شب یه چیز سیاه بالا سرم بود انگار تو برزخ آویزونم 

بعضی شهر ها خیلی داره لعنتی 

بعد از کار و زندگی میفتادم مثل افسرده ها میشم 

الانم یه هفتس دست و دلم به درسام نمیره اعصابم خورد شد 

باز الحمدلله سردرد و چشم دردم خوب شد

من فقط مریض شدم کبودی نکردن  ولی صب تا شب یه چیز سیاه بالا سرم بود انگار تو برزخ آویزونم  ...

همی حرز رو بزار تو خونتون میرن واگه بتونی یکی بنداز تو گردن بند چرمیا همراهت باشه