2777
2789
عنوان

قارچ ناخن

127 بازدید | 7 پست

سلام

بچه ها من ی هفته و نیم اینا ناخن مصنوعی زده بودم دراورم دیدم ناخن وسطیم توش سبزه فک کنم قارچه

رفتم داروخونخ پماد تریامسینولون ان ان داده

خوبه؟

چیکار کنم مبتدسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به خودتون ظلم میکنید عزیزم؟؟؟ خوشگلی به چه قیمت؟

اخه من ناخن مبخورم.بعد سال کنکورمم ک هست بیشتر شد باعث شد فکمم مشکل پبدا کنه.بعد من اینجوریم ک ناخنم تا ی حدی بلند شه دیگ نمیتونم بخورم.گعتم ناخن مصنوعی بذارم ک بلند شه دوهفته دیگ بکنم ک بلند شده باشه.الانم بلند شدن فقط وسطی قارچ گرفته فک کنم ولب بقیه سالمن.الان اون پمادو مبزنم ب خدا توکل ولی اصلا درد نداره ها فقز سبز شده صدفش یکم

اخه من ناخن مبخورم.بعد سال کنکورمم ک هست بیشتر شد باعث شد فکمم مشکل پبدا کنه.بعد من اینجوریم ک ناخنم ...

عزیزممم توروخدا به سلامتیت بیشتر اهمیت بده خودت رو برای کنکور اذیت نکن سعی کن استرس رو از خودت دور کنی

ان شاءالله زودتر خوب بشی عزیزم 

چرا ناخن های خودتون رو نمیذارید بلند شه؟ 

طبیعی خوشگلترم هست که😁❤

عزیزممم توروخدا به سلامتیت بیشتر اهمیت بده خودت رو برای کنکور اذیت نکن سعی کن استرس رو از خودت دور ک ...

چشم عزیزم حتما ممنون بابت نصیحتت

اتفاقا این تایم خیلی رو خودم کار کردم ناخنامم دیگ نمیخورم قارچشم رفت😍مدرسه گیر میداد ک دیگ برام مهم نیست چون کوتاه کنم دوباره میخورم ولی بلند ک باشه نمیتونم