2777
2789
عنوان

14هفته بارداری و حس کردن لگد بچه

385 بازدید | 26 پست

سلام،دوستان 14 هفته هستم الان دو و سه روزه هرزگاه ولی شبا بیشتر حس میکنم بچه لگد میزنه یوقتا با لگدش شکمم یجوری میشه سریع دستمو میزارم شکمم،حتی یه بار همسرمم دستشو گفتم بزاره شکمم اونم حس کرد،به نظرتون لگد بچه است یا من خیالی شدم چیز دیگست،منظورم اینه 14 هفته زود نیست،و اینکه بچه دوممه و فوندال خلفی هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فعلا انومالی نرفتم گلم،ولی ان تی دوازده هفته و یه روز احتمال پسر داد،دیگه نمیدونم چقد خطا داره

احتمال زیاد پسره مبارکه

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
ارع مطمن باش هم جفتت خلفیه هم بچه دوم منم همینطور بود الان بچم یه ماهشه کاملن یادمه ۱۴ هفته حس میکرد ...

عزیزم،خدا حفظش کنه،لگد هاش یه جوریه که انگار یجوری میشه شکمم انگار میگیره ولی یه حس قشنگ  

وا خب چرا،این همه میگند لگد بچه است یعنی همه باهم خیالاتی شدیم    

مادر شوهر من میگه من از ۴۰روزگی حس میکردم ولی واقعیت اینه که بچه زوده زود از ۱۸_۲۰هفتگی شروع می‌کنه لگد زدن و ماقبل اون نفخ یا هرچیز دیگه ای می‌تونه باشه که اگه شکم اول باشه تازه همون ۱۸-۲۰هم نمیتونن حسش کنن.....