2777
2789

برو در خونه اهل بیت مطمئن باش دست خالی ردت نمیکنن:)

امام‌زمان

بابا مهدی جان منو ببخش من خیلی بدی کردم

با گناهام سیلی بهت زدم

برام گریه کردی

برام دعا کردی

همیشه هوامو داشتی

بعضی وقتا فراموشت میکنم اما تو همیشه هوامو داری و وقتی برمیگردم میگی خوش اومدی منتظرت بودم

بیا با من حرف بزن دلم برای صدات تنگ شده

ممنون بابای مهربونم🥹

من غلط رفتم

سخته واسم گناه نکنم تو هوامو داشته باش

روز جمعه اس بین الحرمین رفتی برای ما هم دعا کن:)

چقدر دلم میخواست الان کربلا باشم...

تقصیر خودم بود که با گناهام لیاقت اومدن به کربلا رو از خودم گرفتم....🥹

مثل همیشه ازت میخوام منو ببخشی♥️

اگر شده حتی یک دقیقه با بابا مهدی صحبت کن باور کن آروم میشی

حتی اگر فکر میکنی خیلی گناه داری...

هیچ وقت ناامید نشو....گروه واتساپ خدام المهدی

https://chat.whatsapp.com/HKFN8eomjak61iOqRz6E1n

*شماکه‌همه‌خوبید...* 🌸✨

*برای‌مابَدادعاکنید((:* 🥹🌿

*خیلۍالتماس‌دعا*♥️🖐🏻

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

یا صاحب الزمان ادرکنی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                           اباعبدالله الحسین علیه‌السلام                                                                         فقط ظهور امام زمانم 

اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الهی که بحق امام زمان همه حاجتا برآورده بشه 💚

خون بعضی آدما از وجود خودشون هم پر برکت  ترهست.برای شادی روح رئیس جمهورِ شهید لطفا یدونه صلوات بفرستین.                                                               پائولو کوئیلو تو کیمیاگر میگه:هنگامی که بالا رفتن از یک تپه را شروع کردی به مکانی که در آن به گریه می افتی توجه کن چون قلبت و گنجت همانجاست.💚    کاربر نسبتا قدیمی محسوب میشم از سال ۹۷ تعلیق میشم  دوباره عضو میشم🥲😶

{🏴🖤}

بچـه‌ها

داغِ گنـاه کردنِتون رۅ به دلِ شیطـان بذارید ..!😌

👤•.حاج حسین یکتا•.

✔️اون ملعون فقط کارش وسوسه کردنه این ماییم که تصمیم میگیریم به حرفش اهمیت بدیم یا نه!

اون دنیا وقتی جهنمیا یقشو میگیرن میگه:من بهتون تسلطی نداشتم،فقط پیشنهاد دادم شماهم پذیرفتین😏

پس خودتونو سرزنش کنین نه منو😒

اخ چقدر ادم میسوزه اون لحظه...

اگه میخوای اون دنیا این حرفو بهت نزنه همین دنیا هروقت پیشنهاد داد با ذکر گفتن و لعنت کردنش حالشو بگیر👊

{🖤🏴} ☜ #ملعون_شناسی🔖

من رفتم هشت سال درخونشونو زدم التماس و گریه و ... 

اتفاقا دست خالی ردم کردن 

میدونم الان قضاوتم میکنین ولی عیب نداره اماماش که اونطور باشن از بقیه انتطاری نیست 

منکه امام حسین و امام رضارو به مادرشون واگزار کردم گفتم شرمنده و روسیاه فاطمه ی زهراباشید که منه مادرو ناامید پس زدید ۸ سااااله اسیرم 

اگه یه سال درخونه کافرو زده بودم تاحالا باز شده بود 

به خدا واگزارشون کردم که میتونستن و کمک نکردن که سکوت کردن و تماشا کردن 

ریپ هم نمیخونم من اعلاناتمو چک نمیکنم و مطمئنم قصاوت میشم به کفرو ‌.. 

شماخودتونم هرکی درحقتون کوتاهی کنه هرکی تواناباشه و گره تونو باز نکنه دلخور میشید شکایت میکنید منم شکایتشونو به مادرشون کردم به خدا واگزارشون کردم 

روز قیامت شرمنده ی پیامبر باشن 

هیچوقت از یه خانم جداشده نپرسید چراجداشدی؟ چون شمایه سوال بی معنی ازسر کنجکاوی بیجا میپرسید و اون خانم رو یاد تلخترین سالهای زندگیش میندازید و حتی شاید جوابتونو بده و حتی از طرف شما قضاوت هم نشه ولی اون روز حالش خرابه ... اون شب دیر خوابش میبره ... فرداش سردرد داره و کسله .. شایدم یاد بچش که ازش دوره بیفته و باز زخمش تازه بشه ذره ذره آبش کنه ... نپرسید ... حتما دردی داشته درهایی سخت تراز مطلقه شدن تواین جامعه ی قضاوتگرو بی رحم  ... کنجکاوی نکنید قضاوت نکنید که توجای کسی قرارگرفتن از رگ گردن بهتون نزدیکتره . انصاف نیست شکستن ولی که قبلا هم شکسته راستی کوچولوی دهه هشتادی حتی اگه ۶ تاشکم زاییدی لطفا منو ریپلای نکن و دوست عزیزی که بانظرم مخالفی شماهم ریپ نزن من نه اعلاناتمو میخونم و وقتشو دارم و نه اشتیاقی به دونستن نظرشمادارم 🌺
پس چرا جواب من رو نمیدن؟از من بدشون میاد؟

هیچ دعایی بی جواب نمیمونه

یا همون موقع میدن

یا بعد ها میدن

یا یه چیز بهتر به جاش میدن

یا ثوابشو در اخرت به ما میدن

سلام شما با دل پاکت منم دعا کن

انشاالله به حق امام زمان حاجت روا بشین