2777
2789
عنوان

هِلووو😻🤪چطورین گل گلیا؟

81 بازدید | 11 پست

یک سوال

شما با خانواده پدریتون راحت ترین یا مادریتون، چرآ؟ 🤔

من خودم با خانواده مادریم خیلی راحت ترم، چون بیشتر درکم میکنن و به عقایدم احترام میزارن

اما از خانواده پدریم متنفرم😐🙁اصلا هم تیپ هم نیستیم،یا همش در حال جر و بحث کردنن یا منتظرن یکی رو مسخره کنن و بهش بخندن یا در حال پز دادن، به همه چیَم گیر میدن، مثلا میگن فلانی تو چرا اینقدر ساکتی، چرا چیزی نمیخوری، چرا لباست اینجوریه و فلان

جدیدا تصمیم گرفتم تا جایی که میشه ازشون دوری کنم و باهاشون هم کلام نشم😐💔واقعا خیلی رو مخن

خانواده مادری اونم نه همه شون دوتا دایی هام فقط

عضو تاپیک مانکن های زیبا 🌱وزن اولیه71😒هدف اول65🖇️هدف دوم60🖇️هدف نهایی 56🖇️وقتی به وزن دلخواه رسیدم اونوقت از همون لباسش جینگولیا که آرزوشو داشتم می‌پوشم ودیگه بخاطر چاقیم تیکه نمیشنوم🤗🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اینکه مادر و پدرم جدا شدن 

اما با هر دو رابطه خوبی دارم 

خانواده مادرم با درک تر و با فرهنگ تر 

اما خانواده پدریم یکم اون فقر فرهنگی رو دارن اما مهربون هستن 

اما گذشته اون روزا،گذشته اون شبا...حالا دنیا اینجوریه،اینجوری که تو هم باید تموم بشی برام.از فردا طرفای ظهر پرنده میشم،تموم میشم...اگر قراره دوستت نداشته باشم چه کاریه که بمونم تو این دنیا.من پرنده میشم،تو شاه ماهی...من تموم میشم،تو شروع.خوشبحال دنیا که تورو داره طفلک من،که ندارمت...اما طوری نیست،فقط۳۷ ثانیه طول میکشه تا تموم بشه نداشتنت

قبلا با خانواده‌ مادریم راحتر بودم اما الان کلا میخوام با هر دو خانواده قطع رابطه کنم

نمیشه اصلا نرم خونه خاله هام و اینا ولی مثل قبل نمیخوام باهاشون صحبت کنم یا برم بیرون و....😁

من در پیله تنهایی خود به سر میبرم.ساعت ها،روزها و سال ها می‌نشینم و فکر میکنم به گذشته ام،آینده ام،هدف هایم،آرزوهایم،اعمالم،مردمی که از زخم زبان و کنایه زدن به یکدیگر خوشحال میشوند در زندگی دیگران سرک میکشند آنها را قضاوت میکنند،دل یکدیگر را می‌شکنند و دلخوری ایجاد میکنند...ای کاش زودتر تبدیل به پروانه شوم و پرواز کنم و به جایی بروم که میخواهم🦋🤍.     درست است انجایی که من میخواهم بروم بازهم مردمانی اینگونه وجود دارند اما اینکه حداقل در آنجا آزادی دارم مرا راضی نگه میدارد🙃.                                                                               از رنجوندن دیگران متنفرم اگر یه وقت حرفی زدم مطمئن باش که قصدم ناراحت کردنت نیست💜

گزینه آخر هیچکدام 

من کلا با فامیل اوکی نیستم

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

با هر دو خانواده در یه حدم والا 

بیشتر پدری رو دوست دارم 

با افتخار زاده لرستان⁦♥️⁩فقط اونجا که فرح علیپور میگه :نرخ بوس دخترو نرخ زعفرونه پس قدر خوتونه دونسوعیت😎،ویییی افری قمر تاج هل و دارچینی بفرما تا ریم و شو نشینی،سلطان چوپی های دوپای لرستان هستم😂کمانچه باز کل طایفه بنده هستم😆هه گوتم وری وری تا بینم بالاته،حالوعه کنم خره حالوعه گنم خره مر کنم گرونه آی مر گنم گرونه؟یک عدد گوطلای شلیطه هستم در خدمت نی نی سایتای عزیزززز.

با هیچکدوم 

سعی میکنم با کسی زیاد صمیمی نشم 

با عمه هام دوتاشون کات بودم امروز با یکیشون آشتی کردم

مثلا عمومو دوس دارم خیلی پایست

داییم آدم سخت گیریه 

خاله بزرگم پایست

خاله کوچیکم تو زندگیم خیلی دخالت می‌کنه ؛/ 

همینان دیگه یکی از عمه هامم خنثی ست اصن سعی میکنه باهام دهن به دهن نشه