2777
2789

سلام اگه تجربه دارید بهم بگید خیلی نگرانم کاری به ریز بودنش ندارم میخام بدونم مشکلی نداره ی وقت اختلالی عقب ماندگی چیزی.توروخدا اگه تجربشو دارید کمکم کنید

منتظر اتفاقای خوبم ...  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من آخر بارداری رفتم سونو،هفته 38بودم برام پزشک سونو همین تشخیص رو گذاشت و گفت 32,هفته هست و 2200گرم وزن رو زد.رفتم پیش پزشک،از رو شکم معاینه کردگفت جنین شما حداقل 2700باید باشه احتمالا پزشک سونو اشتباه کرده.برای برسی تکمیلی و سونو بیوفیزیکال مجدد رفتم اونجا همه چیش خوب بود‌ و حرف پزشکم رو ب همون پزشک سونو انتقال دادم مجدد سونو کرد بازم گفت 32هفته و 2200.با پزشکم صحبت کردم هر چند پزشک گفت باید سزارین اورژانسی بشی،رفتم سونوگرافی یه پزشک دیگه،و همه این قضایا رو بهش گفتم.سونو گرد و گفت جنبن شما 3220گرم وزنشه.و پزشک شما تو این سن بارداری نباید دور سر جنین رو اندازه میگرفته چون سر وارد لگن شده و فشرده شده و محاسبات رو ب هم میزنه.دقیقا 39هفته کامل که شدم سزارین شدم و بچم 3200بود بدون هیچ مشکلی.الان دخترم 7ماهشه.شاید مال شما هم اشنباه سونوگرافی بوده‌

عزیزم خب از دکترت بپرس ببین اون چی میگه تغذیتو درست کن اگه قند نداری دلستر بخور کباب بستنی مغزیجات ب ...

از دکترم پرسیدم فقط میگه بچت ریزه ولی من میگم نکنه مشکل دیگه ای هم داشته باشه.سعی میکنم بخورم تاجایی که میتونم

منتظر اتفاقای خوبم ...  
عزیزم من آخر بارداری رفتم سونو،هفته 38بودم برام پزشک سونو همین تشخیص رو گذاشت و گفت 32,هفته هست و 22 ...

خداروشکر عزیزم.نه من هفته ۲۸ این تشخیصو دادن .کلا شکمم هم خیلی کوچیکه

منتظر اتفاقای خوبم ...  
آره ویار زیاد داشتم ولی الان همه چی سعی میکنم بخورم

نگران نباش ریز بودن دلیل بر بیماری نیست.

خیلی از نوزادا رو دیدم ریز به دنیا اومد اما سالم بودن و خوب رشد کردن 

حال دلم بعد از سقط بچم خوب نیست...........خدایا شکرت بابت دادنت ،ندادنت و گرفتنت ...
نگران نباش ریز بودن دلیل بر بیماری نیست. خیلی از نوزادا رو دیدم ریز به دنیا اومد اما سالم بودن و خو ...

خدا کنه ی استرسی گرفتم دکترم چیزی به آدم نمیگه گفتم شاید کسی اینجا تجربشو داشته باشه

منتظر اتفاقای خوبم ...  

سلام عزیزم نگران نباش 

منم بچم ریز بود iugr بود گفتن مقاومت شریانی دارم و۳۷ هفته بدنیا بیاد به دنیا اومد ۲۴۰۰ بود و سالم مشکلی هم خداروشکر نداره....اما من کلی بعدش گریه کردم که چرا نذاشتم تا ۴۰ هفته بمونه...خیلی ترسوندنم خیلی استرس وارد میکنن توی بارداری به آدم

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

تغذیه و استراحتت رو بهتر کن تا انشالله رشد خوبی داشته باشه...تا میتونی شیرگاو موز و خرما بخور.سویق هم میگن بچه رو درشت و قوی میکنه

‌خ‍‌ودت‍‌و پ‍‌ی‍‌دا ک‍‌ن‍‌‍ی خ‍‌ی‍‍‌ل‍‌ی‍‌ارو گ‍‌م م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ی ای‍‌ن ش‍‌روعِ یہ م‍‌س‍‌ی‍‌ر ط‍‌ول‍‌ان‍‌ی‍ہ کہ ت‍‌ه‍‌ش ق‍‌ش‍‌ن‍‌گہ -! .

اصلا وابدا هیچ مشکلی نیست خودتونگران نکن...ولی سونو داپلرکالر بده که خون رسانی جفتتون بررسی کنن...پسد من ۲۲۰۰بود۳۶هفته سزارین شدم اصلاهم تو دستگاه نرفت سالم وباهوش الان۱۵ماهشه...البته قبلش آمپول بتامتازون دکتردهدکه تودستگاه نره وریه اش تشکیل بشه