2777
2789
عنوان

عده طلاق

4062 بازدید | 69 پست

دوستان یه سوال 

اگر کسی در عده طلاق با کسی باشه و رابطه داشته باشه چه مشکلی پیش میاد؟ 

یکی از دوستام از شوهرش جدا شده تو این مدت جدایی هم دوبار پریود شده و کاملا مشخصه باردار نیس الان این عده نگه داشتن چی میگه این وسط؟

یعنی الان هرکسی تو اروپا و آمریکا با کسی در ارتباط باشه بعد از طلاقش مشکلی نیس ولی واسه ما ایرانی ها مشکل پیش میاد و خدا هم مارو طرد میکنه؟

یا مثلا اون دو نفر که عاشق هم هستن و کنار هم به آرامش میرسن باید فقط به خاطره اینکه در زمان نامناسبی با هم رابطه داشتن کلا قید همو بزنن و بگن ما تا آخر عمر به هم نامحرمیم؟ آخه این چه قانونیه

تو نیستی و صدات هنوز مرهم زخمای منه ترانه ی نگاه تو مونس شبهای منه

قانون کشور اینه هرکشوری قانون خودشو داره

تیکر تولد وقتی برای دومین بار مادر میشوی تازه به وسعت قلبت پی میبری ۱۴۰۲/۰۳/۰۲ دومین پرنسس مامان خوش اومدی💙 ۱۴۰۰/۰۷/۲۳ پرنسسم خوش اومدی به زندگی مامان❤❤دخترم روشنی نور دوچشمان منی ❤❤بهترین هدیه از جانب یزدان منی ❤❤نمیرود از سرم نگاه زیبای تو ❤❤ تو بهترین هدیه دنیای منی ❤❤ عشق مامان مامان عاشقته ❤❤من یک مادرم هیچ کس مرامجبور به مادری نکرد من به اختیار مادر شدم تا بدانم معنی بی خوابی های شبانه را تا بیاموزم پنهان کردن درد را پشت همه حجم سکوتی که گاه از خودگذشتگی نامیده میشودتا بدانم حجم یک لبخند کودکانه ات می تواند معجزه زندگی دوباره ام باشدمن نه بهشت میخواهم نه اسمان و نه زمین بهشت من زمین من و زندگیم نفس های ارام کودکی توست که در اغوشم رویای پروانه ارزوهایت رامیبینیمن مادرم ,همانی که خالقم ذره ای از عظمتش را به من بخشید تا تجربه کنم حس بزرگی و لامتناهی شدنش را من هیچ نمی خواهم هیچ هیچ روزی به من تعلق نداردهمه روزها ساعت هاو ثانیه های من تویی ومن دست کودکیت را میگیرم تا به فردای انسانیت برسانم که این رسالت من است بر تو وهیچ منتی از من بر تو وارد نیست که من با اختیار به عشق تو را به این دنیا خوانده ام…۱۳۹۹/۰۶/۱۱ از این تاریخ متنفرم چون منو بی مادر کرد مادر دسته گلم جوون مرگ شد اونم فقط دو ماه بعد تولد ۳۹ سالگیش 🖤🖤دوستم اگه امضامو دیدی اگه دوست داشتی یه صلوات برام بفرست برای یه دختر یتیم دل سوخته💔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب چرا طلاق ميگيرن پس!

خب دو نفر طلاق میگیرن بعد اون خانم حتما باید صبر کنه عده تموم بشه 

اگه تو اون مدت با کس دیگه رابطه داشت چرا اخه باید تا اخر عمر به هم حرام بشن؟

حرام ابدی میشن به نظرم

اما کلا مردها موجودات بیخودی هستن؛منو کارد بزنی امشب خونه م در نمیاد..

من یه آدم چاق هستم😭در حال رژیمم.هر کی امضام دید،بهم انگیزه بده//هدف اول ۸کیلو کاهش
قانون اینه ولی تو بهش عمل نکن 🙂

عمل نکنیم خدا ما رو نمیکشه😁

جان من واقعا چی میشه اگه عمل نکنیم و با همون شخص ازدواج هم بکنیم؟

خب دو نفر طلاق میگیرن بعد اون خانم حتما باید صبر کنه عده تموم بشه  اگه تو اون مدت با کس دیگه ر ...

حالا نمیتونه سه ماه خودش رو‌ نگه داره؟

بعد وقتی رابطه نامشروع داره لابد بقیه ارکان دین مثل عده هم براش مهم نیست دیگه

عده برا اینه که تو این مدت عقلشو کار بندازه دوباره آدم اشتباه انتخاب نکنه😂😂😂

ولی جدا از شوخی حتی مکاتب غیر اسلامی هم این موضوع که بعد از رابطه جنس با آدم اول باید یه مدت بگذره تا با یکی دیگه رابطه داشته باشی رو تایید میکنن

چون انرژی ها تداخل پیدا میکنن و رو ناخودآگاه و هاله فرد تاثیر میذاره

مَرا هزار امید هست و هیچکدومِش ديگه تو نیستی😎                                                                                   دید هرکسی به دنیا متفاوته و همین تفاوت دیدگاه ها زندگی و صحبت ها رو جذاب میکنه، پس نگاه هیچکس به زندگی غلط نیست، چون ما هنوز از خیلی اتفاقایی که تو این دنیا رخ میده خبر نداریم😉😊
عزیزم دلیل علمی داره و حکم خداست

خب اگه اشتباهی مرتکب این عمل بشی و دلت هم پیش طرف مونده باشه واقعا میشه دل کند؟ من که نمیتونم

اما از طرفی هم حرمت ابدی میاره الان بین دل و دین چی رو انتخاب کنیم؟

حرام ابدی میشن به نظرم اما کلا مردها موجودات بیخودی هستن؛منو کارد بزنی امشب خونه م در نمیاد..

در رابطه با امضاب بگم که موقع رژیم فقط به اون لباسای قشنگ ک برات تنگ شدن فک کن. 😭

چه ها با جـــــــان خود♡. دور از رخ جانان خــــــود کردم. مگــــر دشمن کند این ها. ♡ک من با جــــــان خود کردم.♡ طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری♡. غلط میگفت♡. خود را کشتـــــــــم و درمــــــان خود کردم♡. ☆به قول شاعر ☆شبهای هجر را گذرانده ایم و زنده ایم..... ♡مارا به سخت جانیه خویش این گمان نبود♡