بچه ها من دندونامو ارتودنسی کردم قبل اون دندونام خیلی کم زرد بود الان احساس مبکنم بیشتر شده خیلی به بهداشت دهنم میرسم ولی بازم نمیدونم دلیلش چیه. خمیر دندون و این چیزامو عوض کردم ولی تاثیری نداره میترسم از این بیشتر زرد بشن پوسیده بشن چیکار کنم😭😭😭😭
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من پوست درخت گردو(بهش میگن دندون ساب) میزنم دندونم اگه سیاهی داشته باشه یا زرد باشه بهتر میشه ولی البته باید توی آب جوش بخیسونیش چون خود پوست درخت گردو رنگ قرمز داره
بعضیا جنس دندونشون اینجوریه دیگه..ولی خب بگم بهداشت دهن حالت وسواسی طور هم به پوسیدگی کمک میکنه بیشتر میشه این از این... باید بری پیش همون متخصص ارتودنسیت... و نوشیدنی رنگی هم نخوری... مثه نسکافه قهوه چایی...
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
بعضیا جنس دندونشون اینجوریه دیگه..ولی خب بگم بهداشت دهن حالت وسواسی طور هم به پوسیدگی کمک میکنه &nbs ...
اتفاقا نوشیدنی های رنگی خییییلی کم میخورم چای که تو عمرم دو بارم نخوردم نسگافه هم سالی یه بار تو شیر. اما برای بهداشت دهانم زیاد سختگیری نیستم در حد نرمالم اما نمیدونم چشه. شاید جنس دندونامه🤔
من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
خب پیشه هرکسی که متخصصه برو دیگه چی بگم :).. همه راهکار میدن