2777
2789

چرا اینطوری شده نی نی سایت حتی وقتی نظر میذارم تو تاپیک ها اینو میزنه هم وقتی تاپیک برای خودم میزنم عجباااا🙄🙄🙄

چون عکس داره حتما

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱

هی هی هی 😩😩😩

نی نی سایت دیگه پیر شده خوب کار نمیکنه 

یاد گرفتم تنها باشم خوردم زمین خودم پاشم 💪💪💪💪من به آرزوهام قول رسیدن دادم و ناامید نمیشم چون خدارو دارم🤩😍هیچ چیز رو سخت نگیر چون برات سخت میشه هیچ چیز رو بد نبین چون بد میشه همیشه خوشبین باش ولی یادت نره تو بعضی جاها خوشبین بودن زیاد کار دستت میده هاا🤣🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم کاربران تازه ورود به سایت تا سه ماه زیر نظر هستند و تاپیک هاتون با تاخیر منتشر میشه و گاهاً حتی ممکنه تاپیکتون منتشر نشه در ضمن:این موضوع روی پست گذاری برای دیگران هم هست حتی نظرات شما برای دیگران هم دیر میاد