2777
2789
عنوان

دلم گرفته

254 بازدید | 19 پست

دلم گرفته منوبچم تکوتنهایه هفتست توخونه ایم شوهرم رفته شهرستان خونه مامانش هرچیم میگم بیانمیادهی فرداپس فردامیکنه پی خوشگذرونیشه پی زن بازیهاشه پی تریادکشیدناشه الان یه ماهه بیکارشده سرکارم نمیره اصن عین خیالشم نیس نمیدونم چه غلطی بکنم دق کردم دیروزبه پسرم گف فرداینی امروزمیام امروزبعدظهرزنگ زدیم گف نمیام داره دقم میده خونه مادرشه 😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

والا بگم چی خوب این بنده خدا کلکسیون ایراد هست میخوایش چکار 

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞

انشالله خدا ب دلت آرامش بده

من الکی الکی دلم گرفته 🥲۸ ساله متاهلم و نزدیک ۲۲ سالمه بچه نیسم دل نازکم ب شوهرم تو گوشی خواسم بگم دلم براش تنگ شده... گفتم عشق من گف بله ‌‌ .. قبلا هم بش گفته بودم و میدونه ک از بله بدم میاد ک اون بم بگه.. 

بعد وقتی گف بله..  یکم حرف زدیم من زدم زیر گریه چون بم گف کارای بچه بازیت ...

دیگ منم قط کردم گریه مو کردم دیدم پیام داد فرض کن گفتم جان .. حرفتو بزن.. منم گفتم مهم نبود یه چیز بچه بازی بود شب بخیر خوابم میاد. اونم گف باشه عشقم بخواب بوس بوس ‌ 

ب این نتیجه هر چن وقت ی بار میرسم 

ک 

محبت زیادی هر آدمی رو هاااار میکنه

دعا کن امسال حاجت روا شم مادر بشم🥺❤🤰🏻و انشاءلله خدا منو لایق فرزندان سالم و صالح بدونه🤱🏻تو نی نی سایت لایک مثل بووووق ماشین به معنا های مختلفه 😂
ااره منم خیلی بش محبت کردم فقط بخاطریه دونه بچم 

گلم خانواده خودت کمکی نمیکنن؟

شرایط طلاق داری؟

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

دلم ازاین میسوزه که هیچ بدی درحق اونومادروخاهرش نکردم ولی اوناپشت سرمن توکثافتکاری های بچشون دست دارن منم که جزخداکسی ندارم ای خدادارم دق میکنم پولی ام ندارم برم شکایت متنفرم ازش بزورازبی کسی باهاشم 

گلم خانواده خودت کمکی نمیکنن؟ شرایط طلاق داری؟

من مادروپدرندارم برادروخواهرمم مشکلات خودشونودارن نه پولشوندارم برم شکایت وگرنه یه لحظه باهش نبودم متنفرم ازش احساس میکنم داره بهم تجاوزمیکنه انقدبدم اومده ازش سرکارهم شکاک عوضی اگه یه دونه مردباشه نمیزاره برم ازکجاکاری پیداکنم که هم کارگرازن هم صاحب کارش زن باشه اخه