2777
2789

تو تاپیک قبلم هست که تو والیبال مچم برگشته الان مامانم داشت نگاه میکرد دستمو انگار باد کرده برای همین بابام گفت بریم فردا ام آر آی تاندون دستمو چک کنیم میدونین فردا کدوم بیمارستان تو تهران ام آر آی داره؟

خداجونم مرسی که همیشه هوامو داری🥺😚بااحترام درخواست دوستی قبول نمیکنم🌹از گفتن اسم ، محل زندگی ، سن و... معذورم چون نمیخوام شناسایی بشم🙏

ایشاللللللله بری همون بیمارستان جون بدی  اشغال عوضییی ک با م  امینی کاری نکردن اره پتیارهههههه مگ اونجا بودی تو اصلا کاری نکرده باشننننننن همینک میبرن اونجا خودشششش استرسه شاید یکی مشکل داره اصلا بدون درنظر گرفتن میگیرن میبرن خیلی بی شرفی تف بهت امثال تو ریدن ب این مملکت الان پیشم بودی انقد با توپ اسپک میزدم ب مغزت متلاشی شه هرچی نفهم کمتر بهتر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.