2777
2789
عنوان

تهمت زدن به منی که از برگ گل پاک تر بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 18 پست
مادرت افسردگی داره.....خب جدیش نگیر...قرار نیست تا اخر عمرت مادرت بگه چیکار کنی...افتخار کنه نکنه... ...

دقیقا درسته مادرم طی مشکلاتی یکم زود رنج شده و البته خیلیی مقایسه میکنه ولی چه کنم که عزیز تر از جونمه

کاربری متعلق به دونفره
هیچی مفصله بدبخت شدم ولی برگشتم دیدم هیچکدوم ازاعضای خانوادم ازحرفاشون کتکاشون تهمتاشون پشیمون نیستن ...

عزیز دلم  امیدوارم از این به بعد حالت خوب خوب باشه 

آره درسته باید یه گوشمونو در و یه گوشو دروازه کنیم

کاربری متعلق به دونفره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا درسته مادرم طی مشکلاتی یکم زود رنج شده و البته خیلیی مقایسه میکنه ولی چه کنم که عزیز تر از جون ...

ببین من معدل کاردانیم شده ۱۹ .....برادرم مهندسی رو گرفته‌مادرم اصلا اصلا نه به کسی پز می ده نه به ما تبریک می گه....بعد برادرزادش خارح شنیده داره می ره دانشکاه نمی دونی چقدر ذوق...کلا مادرهای این تیپ افسردگی دارن‌....نمی دونن اموزش ندیدن فرزندشون مهم ترین الویت زندگیشونه....نه بچه دیگران...

خب شاید واسه اون ها صد برابر پول خرج شده....شاید ژنتیکی اونها باهوش تر هستن...باز مادر پدر در ژن دخیل هستن....امکانات یکی نبوده‌.....کلا نزار ناراخت بشی .....این حرف ها به درد سبزی پاک کردن می خوره...تو کار خودتو بکن