2777
2789
عنوان

13 سالگی برای برداشتن ابرو زوده؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2816 بازدید | 30 پست

من از چهارم پنجم یواشکی بر میداشتم وسط ابروهامو مامانمم میفهمید چیزی نمیگفت یه کمی تمیز کنید براش نباید تو روحیش تاثیر بذازه

|••| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر براش تمیزش کن ولی یواش یواش 😃 اول یکی درمیون بردار.... ۶ ماه بعد کامل 

ولییی مطمن شو که عامل گوشه گیری دخترتون دقیقا چیه.... شاید مشکل فقط ابرو نباشه و باید روی مسائل دیگه هم کار کنی.

خدایا  مرا یک چشم بهم زدن به خودم وامگذار. 

موقع عقد و ازدواج مال قدیم بود الان حتی از رفتم به مدرسه هم بدش میاد و میگه من خیلی زشتم روم نمیشه ...

عزیزم اینا واسه قدیم بود الان دیگه نگه داشتن پیوند ابرو و نگرفتن سیبیل افتخار نیست میدونی قبلا چندتا دختر فقط به خاطر اینکه بتونن اصلاح کنن و سیبیلشونو بگیرن  تن به ازدواج تو سن کم دادن ؟؟؟

اگه به اعتمادبنفسش انقدر صدمه زده خب صدرصد بهتره که یکم بردارین براش

تاجایی که من میدونم هم هیچ جای اسلام هم نگفته که ابرو برداشتن تو سن کم اشکال خاصی داشته باشه

مادرشوهرتون کم کم کنار میان فقط شما پشتش باشین

موقع عقد و ازدواج مال قدیم بود الان حتی از رفتم به مدرسه هم بدش میاد و میگه من خیلی زشتم روم نمیشه ...

الهی بگردم

راس میگع

دخترای الان خیلی چیتان پیتان میکنن تو روحیه اش اثر منفی میذاره بین ابروهاش تمیز کنه خوبه

از ۱۳ سالگی چه خبره ،پس ۱۵ سالگی میخواد هایلات کنه ،۱۷ سالگی دماغشو عمل کنی،خواهرم خودت فردا میایی م ...

خودش استایلش خیلی خوبه

توی لباس و ... که حرفی نیست ولی همش میگه من زشتم و لی هر چی میگم قشنگی بازم حرف خودشو میزنه

آره براش تمیز کن ببرش آرایشگاه دخترونه براش بگیرن  به کسی هم ربطی نداره صورتش هم اگه پر مو هست اصلاح کن بچه اعتماد به نفس میگیره نصبت به خودش حس خوب داره الان همه به خودشون اهمیت میدن مگه عصر حجره بچه پر موه باید تمیز کنه صورتش رو 

من خودم خیلی پر مو بودم اول دبیرستان بودم یه پسره بهم تیکه انداخت گفت دختر ها هم سیبیل دارن 

من تا دوروز گریه میکردم مادرم برام گرف 

دختر شما الان تو سن بلوغ هست و به ظاهرش خیلی اهمیت میده و همش فکر میکنه زشته، فقط وسط ابرو هاش رو تمیز کنید بزارید احساس خوبی داشته باشه و خجالت نکشه

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"

منم خودم از 13 سالگی به اصرار مامانم صورتمو یکم اصلاح کردم، چون مامانم میگفت الان که زمان قاجار نیست دختر باید تمیز باشه 

از دوست به یادگار دردی دارم                                              کان درد به صد هزار درمان ندهم.                                                                           "مولانا"