2777
2789

بگو عزیزم منتظریم♥️

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فر میخواد؟؟

از تمام این دنیا فقط یه بچه میخوام یه بچه تا خوشبختیم کامل بشه به امید نصب تیکر بارداریم 😍۱۴۰۱/۱۲/۱۳ من از اسفند ماه میخوام رژیم جدی بگیرم و ورزش کنم و از وزن ۱۰۵ به ۷۰ برسم انشالا موفق بشم 💯👩‍🌾١٤٠٢/١/٣٠به وزن ٩٩ كيلو رسيدم دوسال کاربر خاموش بودم🌻به خودم گفتم هر وقت باردار شدی عضو میشی اما خوب دیگه طاقت نیوردم و عضو شدم امیدوارم به زودی هم باردار بشم🌻🤰🤱🌻🌻لطفا باهم مهربون باشیم 🌻🌻من به امسال امیدوار🌻🌻صبا-جون۴ سابقم🌻🌻

😋

مواد لازم

آب ولرم : نصف پیمانه

پودر خمیر مایه فوری: ۳ گرم یا نصف قاشق غذاخوری

شکر : یک قاشق مربا خوری

آرد : ۱۱۵ گرم یا یک پیمانه

بیکینگ پودر: یک چهارم قاشق چایخوری

روغن مایع: ۲۰ گرم  یا یک قاشق غذاخوری

همه رو باهم مخلوط کنید و با قاشق در حدی خمیر رو هم بزنید تا بافت صاف و یکدست بدست بیاد روش سلفون بکشید و یک ساعت تو محیط آشپزخونه بمونه بعد داخل قیف بریزید و داخل تابه که روغن ریختید و روی حرارت کم کاملا گرم شده به اندازه یک گردو کوچیک برش بزنید و داخل روغن سرخ کنید

مدام با قاشق زیرورو کنید تا کاملا طلایی بشه

و مغز پخت

☘شربت بار موقع ریختن لقمه های قاضی داخلش، نباید داغ باشه

طرز تهیه شربت بار👇

نصف لیوان شکر . نصف لیوان آب نوک قاشق چایخوری جوهر لیمو.  و کمی زعفران و یک قاشق غ گلاب با هم روی حرارت بذارید ده دقیقه تا شکر حل بشه دقت کنید اصلا نباید هم بزنید چون شکرک میزنه.

بعد یک قاشق غ گلوکز بهش اضافه کنید و خاموش کنید

☘به نکات ویدئو دقت کنید و طبق دستور جلو برید.

☘روغن باید حرارتش بالا باشه ولی وقتی خواستید خمیر رو داخلش قیچی کنید ملایم

نوووش جونتوون

😋 مواد لازم آب ولرم : نصف پیمانه پودر خمیر مایه فوری: ۳ گرم یا نصف قاشق غذاخوری شکر ...

اسمش چیه عزیزم

این خانم خوشگل کیه که داره این امضارو میخونه؟  (در آستانه ی یک فروپاشی. خب خب خب اولا پروفایلم هیو جکمن بازیگر مورد علاقمه،دوما سلام،سوما کاربری دوممه