2777
2789

هر اتفاق عجیبی توضیحی دارد که فقط کافیه با عقل و علم و منطق اون موضوع رو ریشه یابی کنیم.

تصاویر و فیلمهای عجیب 
در این مطلب ۱۰ تصویر ترسناک و غیر واقعی تاریخ را برایتان انتخاب کرده‌ایم که خیلی هم بی توضیح نیستند.

۱.تصویر اول مربوط به ویدئوی ترسناک بود که گفته شده توسط دوربینهای نظارتیِ یک اداره در کشور سنگاپور ثبت شده است.

در این فیلم می‌بینید، وقتی یکی از مردان از آسانسور بیرون می‌آید یک روح در پشت او ظاهر میشود. 

انتشار این فیلم در شبکه‌های اجتماعی باعث شد تا میلیون‌ها بار دیده شود و مردم دنیا نظرات متفاوتی در مورد آن ارائه دهند. 

بحثهای زیادی در مورد واقعی بودن یا نبودن این فیلم وجود داشت تا اینکه در نهایت مشخص شد این تصویر به یک کمپین رسانه اجتماعی تعلق دارد که برای نمایش خطرات زیاد و تا دیر وقت کار کردن ساخته شده است.

۲- در این مطلب ۱۰ تصویر ترسناک و غیر واقعی تاریخ را برایتان انتخاب کرده‌ایم که خیلی هم بی توضیح نیستند.
اگر در مورد اسکلت‌های غول پیکری که توسط باستان‌شناسان کشف شده‌اند در گوگل جست‌وجو کنید، تصاویر بسیاری زیادی نمایش داده خواهد شد. برخی منابع اعتقاد دارند که این استخوان‌ها بقایای آنوناکی‌ها هستند
اما واقعیت این است که همه این تصاویر فتوشاپی هستند و می‌توانید نمونه‌های مختلفی از آنها را در مشاهده کنید.

۳- سفر در زمان در سال ۱۹۴۱ میلادی
این عکس در سال ۱۹۴۱ میلادی در کانادا گرفته شده است. در تصویر یک مرد را می‌بینید که با تی‌شرت، عینک آفتابی و دوربین در میان مردمی متعلق به گذشته ایستاده است. اما کمی دقیق‌تر به عکس نگاه کنید.

روی تی‌شرت این مرد که تصور میشد در زمان سفر کرده، آرم باشگاه هاکی مونتریال مرونز به چشم میخورد.

همچنین عینکی که این مرد به چشم دارد را در آن زمان کاشفان قطب به چشم میزدند و استفاده آن در میان عموم نیز رواج داشته.

همچنین، دوربین کداکی که این مرد در دست دارد در سال ۱۹۲۵ میلادی عرضه شده است.

بنابراین، نتیجه‌گیری می‌شود که این مرد ظاهرا امروز از آینده به گذشته سفر نکرده و به همان زمان تعلق داشته است.

بچه ها بقیش رو هم میزارم هنوز مونده.

۴- عکس «پا گُنده»
این عکس بسیار مشهور پاگنده (Bigfoot) درسال ۱۹۶۷ میلادی گرفته شده است و بحثهای زیادی در دنیای رسانه برپا کرد. 

اما افراد کمی میدانند که کارگردانی موسوم به راجر پترسون درسال ۱۹۶۷ میلادی قراردادی با مبلغ ۳۷ میلیون دلار را امضا کرد تا فیلمی درمورد بیگ فوت بسازد.

این عکس در آن زمان توسط شکارچیهای محلی گرفته و در روزنامه‌ها منتشر شد.

پاگُنده یا ساسکوآچ یکی از موجوداتی است که تقریبا دیدن آن غیر ممکن است ولی بعضی ادعا میکنند او را دیده اند.
پاگنده شکلی گوریل‌وار دارد و در جنگلهای دورافتاده شمال آمریکا منطقه دریاچه‌های بزرگ و کوه‌های راکی زندگی میکند.

۵- زن قهوه‌ای‌پوش در سالن رینهام
براون

لیدی یکی از مشهورترین عکسهای ارواح در تاریخ است بسیاری از محلیها بر این اعتقاد بودند که این عکس به «دوروتی والپوله» تعلق دارد که در اوایل دهه ۱۷۰۰ میلادی
زندگی میکرده است. 

اما آلن موردی – وکیل مدافع – از میان پوشه‌های خاک گرفته دربخش کتب خطی دانشگاه کمبریج مدرکی پیدا کرد که نشان میداد خانمی که در تصویر مشاهده میشود به لطف نوری که روی صفحه فتوگرافیک تابانده شده، در این صحنه ظاهر گشته است.

۶- فضانورد در مزرعه
درماه مه سال ۱۹۶۴ میلادی، جیم تمپلتون وقتی با خانواده به مزرعه‌ای برای پیک‌نیک رفته بودند از دختر خود چندین عکس گرفت. 

پس از ظاهر کردن عکسها، او تصویری شبیه یک فضانورد را در پشت سر دخترش مشاهده کرد.

در زمان عکاسی به غیر از همسرش، فرد دیگری در آن مزرعه حضور نداشت.
 پس از اینکه این تصویر در سراسر دنیا خبرساز شد، در نهایت با بررسی کارشناسان مشخص شد که عکس اُوراکسپوز شده یعنی نور زیادی به تصویر تابیده و در نتیجه همسر او که لباس آبی به تن داشته سفید و همچون لباس فضانوردان ثبت شده است.

۷- روح بزرگی در آسمان زامبیا
این عکس روح بزرگی را در بالای مرکز خریدی در Kitwe در کشور زامبیا به ثبت رسانده است. 
عکاس در این رابطه گفته که من از دیدن این تصویر عجیب شوکه شده بودم.

بسیاری از مردم از دیدن این تصویر در آسمان جیغ میزدند و فرار میکردند و برخی هم آن را خدا می‌پنداشتند.

پس از رسانه‌ای شدن این عکس، مشخص شد که این عکس فتوشاپ شده. اگر چه این موجود عجیب واقعا وجود داشته و چیزی نبود جز یک مجسمه بادی و شناور در هوا.

۸- روح کلیسای نیوبی
این عکس درسال ۱۹۶۳ میلادی در کلیسای یورکشایر شمالی به ثبت رسیده است.

در گوشه سمت چپ عکس مردی باصورت سفید دیده میشود. 
در ابتدای انتشار این عکس ادعا میشد که این مرد حدود سه متر قد دارد.

کارشناسان مدعی اند میگویند که دابل‌اکسپوژر (افتادن دو عکس روی هم) سبب شکل‌گیری چنین تصویری شده است.

۹- اسکلت پری دریایی
عکاسی که این تصویر را منتشر کرده بود نوشته بود:

این اسکلت پری دریایی است که در ساحل هاوایی پیدا شده است. 

جالب اینجاست که فتوشاپ بودن این تصویر کاملا معلوم است اما بسیاری از رسانه‌ها آن را باور کرده و خبرش را منتشر کرده بودند.

عکس اصلی در سمت راست و عکس فتوشاپ شده درسمت چپ قرار دارد.

در آخر هم این سوال پیش می آید که چرا انسان با اینکه می‌داند بیشتر این عکسها و فیلمها دروغ است، اما باورشان میکند؟
 پاسخ ساده است؛ زیرا انسان جادو و ناشناخته‌ها را دوست دارد. انسان از شنیدن داستانهای ترسناک و باورنکردنی لذت میبرد.

به همین خاطر همه این تصاویر تا مدتها مورد توجه و بحث شمار زیادی در سراسر دنیا بوده‌اند.

البته که درآمد زیاد این دروغ‌های رسانه‌ای را نیز نباید نادیده گرفت. 

کسانی که اقدام به انتشار چنین ویدئوهایی میکنند هیچ هدفی غیر از پول ندارند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخیشیطونبلا@ سروین۴@

@دخی_شیطون_بلا  

@سروین4  

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
ممنون گلم تشکر 🙏🏻🙏🏻🙏🏻💋🥰😍

خواهش میکنم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

وری نایس احسنتم منم ی ویدیو دیده بودم از ملت نمی‌دونم کجا آب از ترک دیوار کلیسا زیر مجسمه مقدس میومد اینام ورمیداشتن ب عنوان آب مقدس میخوردن بعد مشخص شد لوله فاضلاب ترکیده بود

✨happy to light and that's enough
وری نایس احسنتم منم ی ویدیو دیده بودم از ملت نمی‌دونم کجا آب از ترک دیوار کلیسا زیر مجسمه مقدس میومد ...

بله گلم نمونه این موارد  زیاده بازم میزارم ممنون🙏🏻🙏🏻🙏🏻

دخیشیطونبلا@ سروین۴@

@سروین4  

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
@دخی_شیطون_بلا     @سروین4    

مرسی گلم

😂ولی اشتباه یکی دیگه رو تگ کردی

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...

😉حالا منم چند نفر دوست عزیز را تگ بنمایم

سلام دوستان عزیز آیا از عکس های موجود در این تاپیک میترسید یا خیر؟

😂😂😂سپاس فراوان از پاسخگویی شما

@بهارمقدم  

@ی_دیوونه_سابق  

@sare_77