الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پسر من بورر وسفید نمیدونم چشماش چرااااا آبی نشده اخه
چشم ابی تو ایران خیلی کمیابه چشم ابی نژاد اروپاییاست اکثر چشم رنگیای ایران سبز و عسلی و... هسن
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
بچه یکی از اقوام دو سالشع همه موهاش سفیده سفیده اینقد نازه این بچع
زال هس؟ مژه و ابروهاشم سفیده؟
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
اهوم کوچیک بود سبز تیره بود بعد شد سورمه ای الان یک چیزی تومشکی وسورمه ای
چه طوری رنگ چشاش عوض میشه؟😄
اعتقاد که ندارم ولی من میترسم ازونا که خیییییلیییی کاذب اعتقاد دارن، ازشون فاصله میگیرم، یکیو داریم 18 سالشه تصادف کرده پاش شکسته، مادرش میگفت کار فلانیه تو بچگی همش میگفت قدش بلند میشه😖😖😖