2777
2789
عنوان

عکس بچمو بزارم پروفایل چشم میخوره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1273 بازدید | 75 پست
اره دیگه هرکسی بچش برای خودش خوشگله 

برا خودش آره ولی برا بقیه چیز عجیبی نیس که بخواد خیلی تو نظرش جلوه کنه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

این همه خوشگل ریخته تو اینستا نه بابا اینا همه خرافاته 

تو اینستا که منم برم خوشگلم. با فی لتر و آرایش و.....

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم زدن طلسم نیست عزیزم که میگید بیکارن چشم بزنن. بعضیا چشمشون شوره. ناخواسته تو دلشون یه تعریفی کنن یا حسرتی بخورن اتفاق بد می افته. حالا بذارید چه اتفاقی می افته؟  پروفایل نذارید و بقیه نبینن مطمئن تر نیست تا اینکه با ترس چشم زدن عکسشو بذارید ؟

بِأَیِّ ذَنبٍ قُتِلَت؟!
برا خودش آره ولی برا بقیه چیز عجیبی نیس که بخواد خیلی تو نظرش جلوه کنه

خوب اره ولی پسر من از هم روز دوم که به دنیا اومد چشمش کردن اونم چون خیلی سفید بود 

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
خوب اره ولی پسر من از هم روز دوم که به دنیا اومد چشمش کردن اونم چون خیلی سفید بود 

میگم که مگه این که چهرش خیلی خاص باشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

به نظرم این نظر رو همه در مورد بچه خودشون دارن ولی واقعا هرکس بچش برا خودش خیلی توچشمه مگه این که قی ...

دقیقا مثلا من چندروز پیش پارک بودم یهو ی پسربچه حدودا یک ساله اومد جلوم ب حدی ابن بچه زیبا بود ناخوداگاه گفت وای چقدر خوشگله هزارماشالل شاید تنها بچه ای ک ب چشمم اومده تا حالا همون بچه بوده

اگر قبرها شکافته بشه نیمی از آدمها به خاطر چشم زخم مردن

اره عزیزم من اعتقاد دارم شدید

اینا یه ادمایی هستن پای بچشون گیر میکنه میفته رو قالی هم میندازن گردن چشم شور دیگران 

خخخخخ یه دختر خاله دارم بچش بیش فعال 

یه دکتر نمیبردش واسه درمان یه بار که داشت هممون رو کتک میرد و از سر و کولمون بالا میرفت افتاد زمین 😂 دختر خالم تا یه ساعت قربون صدقه بچه میرفت که وای بمیرم چشم خوردی 😮😂 نیست که خیلی اروم بود توقع داشت بچه یه زمین هم نیفته 

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

میگم که مگه این که چهرش خیلی خاص باشه

حالا از نظر خودم دهنش گشاده هااا   

نبابا طرف ک میگم بچش هیچ نکته مثبتی نداره ولی خوب به چسم خودس هرکی بچش قشنگه

ن منظورم چهره های خاصه البته ک بچه هر مادری برای خودش عزیزه

و زیباترین چون خالقش یجورایی خودت و وجودت بودی

وَ نَحنُ اَقربَ الَیهِ مِن حَبلِ الوَرِیدِ🌺 و ما از رگ گردن به اون نردیک تریم🌱(که تو🤍خداوند🤍رویدادهای محالی)😊میخواهم برای همیشه خودم باشم👀
بعضی افراد واقعا  زود‌چشم میخورن نمیدونم

اینکه چشم میخورن یا خودشون فکر میکنن چشم خوردن جای سواله!ِ

یکی داریم همش میگه رو چشمم ولی اعمال و رفتار خودش اغلب راه اشتباهه خوب باعث جذب اشتباه میشه اونوقت میگه چشم خوردم نمیگه خودم راهو اشتباه اومدم