2777
2789
عنوان

:(کمک لطفا خیلی مهمه ..

95 بازدید | 25 پست

سلام  لطفا  ممنونتون میشم 

بهم کمک کنید 

به داداشم تهمت تجاوز زده شده با اینکه هیچ کاری نکرده 

:) من و مامانم کربلا هستیم و داداشم و بابام خونن

مثل اینکه ساعت ۴ صبح دختر خالم از دست باباش  وقتی میخواسته کتکش بزنه فرار میکنه 

و می‌هد خونه ی ما 

بابام هم راش میده داخل 

:) ساعت ۷ که بابام میره سر کار 

داداشم میره صبحونه بخوره 

و بعدش دختر خالم داداش منو لمس میکنه 

داداشمم  از خونه میزنه بیرون و نمیاد 

دختر خالم به خانوادش گفته 

:) داداش من بهش دست درازی  کرده در صورتی که این غلطه ...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه با قاطعیت از داداشت دفاع میکنی درصورتی که معلوم نیست کدومشون مقصره 

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
چه با قاطعیت از داداشت دفاع میکنی درصورتی که معلوم نیست کدومشون مقصره 

یعنی نمی‌شناسه هر دو طرف و؟؟؟؟؟

مردم تو خاکسپاریت اگه بارون بیاد شرکت نمیکنن یه وقت لباسو موهاشون خیس نشه! بعد تو نگران حرف این مردمی! بیخیال بابا! زندگی کن..
:) داداشم نامزد داره  عاشق نامزدشه هیچوقت چنین کاری نمیکنه

بازم نمیتونی قضاوت کنی

شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎          من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا )      فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
یعنی نمی‌شناسه هر دو طرف و؟؟؟؟؟

چه ربطی به شناختن داره گاهی اوقات یه کسایی کارایی انجام میدن که کسی ازشون انتظار همچین کاری رو نداره ممکنه طرف نماز خون و .. باشه ولی هزارتا کثیف کاری هم بکنه