2777
2789
عنوان

ای خدا چرا آنقدر پدرم سادس

234 بازدید | 15 پست

پدرو مادرم رفتن سفر کربلا بعد از موقعی که رفتن تو گروه عمومی روستامون عکس میزاره زیرش می‌نویسه همین الان مثلا به سمت نجف..از اون و ر مطمئنم همه مسخره میکنم چون دوستای داداشم که باهاش راحتن هی به داداشم به شوخی میگن پدرت عکس میزاره آخه به لحظه ..آخه یکی نیست بگه تو گروه عمومی چند صد نفری چرا عکس میزاری😭😭😭😭

خدایا شکرت ❤

الان اعصابم داغونه چون یه بار عکس خواهرم که کلاس پنجمه رو گزاشته‌بود خواهرم تپل و چاقه قیافش‌ بیشتر میخوره خیلی ناراحتم که پدرم هی عکس‌ میزارن 

مردمم که آماده مسخره کنم..چند نفری مسخره کردن😭😞

خدایا شکرت ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستای داداشت غلط کردن مسخره میکنن منم توی گروه یکی از دوستان گفتن که داره میره من نمی دونستم پیامش دادم و التماس دعا داشتم

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست
ای جانمممم.خدا حفظشون کنه. چ اشکالی داره عزیزمممم.بابا اینقد پایه محشره ک

نه الان پیام دادم هنوز آنلاین نشده دعواش کردم بابا تورو خدا اونجا نزار ..فک کنم وضعیت بلد نیس😭

خدایا شکرت ❤
دوستای داداشت غلط کردن مسخره میکنن منم توی گروه یکی از دوستان گفتن که داره میره من نمی دونستم پیامش ...

نه دیگه اخلاق مردم ما یه جوریه خیلیا کربلان هیچکس عکس نمیزارع

خدایا شکرت ❤
نه الان پیام دادم هنوز آنلاین نشده دعواش کردم بابا تورو خدا اونجا نزار ..فک کنم وضعیت بلد نیس😭

چیکارش داری دخترررر🥺بزار هرطور راحته انجام بده

بخشش‌مکرر،تکرار‌مجدد‌میاره...🙂
دوستای داداشت غلط کردن مسخره میکنن منم توی گروه یکی از دوستان گفتن که داره میره من نمی دونستم پیامش ...

عکستی خوبی نمیزاریا تاره یا سر مادرم تو‌کادره یا اطرافشون بهم ریختس😭😭

خدایا شکرت ❤
[QUOTE=252740197]خوب بهش بگین این کارو نکنه و دایلشم بگید شاید کوتاه بیاد[/QUدعا میکنم گوشی پدرم گم ...

عزیزدلم ان شاالله مشکلتون حل بشه.منم چند وقت پیش دعا میکردم گوشی بابام گم بشه انقدر سرش تو گوشیه و هندزفری زده یه گوشش کاملا ناشنواشده چندروز پیش فهمیدم گوشیش خراب شده و روشن نمیشه انقدر خوشحال شدم خداشاهده فرداش رفته یه بهتر خریده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست