2777
2789
عنوان

مگه قيمه رو با نخود نميپزن چرا براتون عجيبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1968 بازدید | 137 پست

اولین باره میشنوم با نخود ولی خب طبیعیه هرجایی غذاها و دستورپختای خاص خودشو داره

بیشتر جاها با لپه میپزن

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم یبار گفتم همه فکر کردن چیز عجیبیه اما خب درسته بانخود درست میشه ولی نخود خورد شده هس که بهش میگن لپه بخاطر همین بعضیا تعجب میکنن میگن نه با نخود نیست با لپه هس😂 حالا دیگه نمیدونم واقعا نمیدونن که لپه همون نخوده یا میخان مارو مسخره کنن

شوخی می‌کنی 

قیمه با لپه هست 

فقط 27 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

قیمه با نخود؟؟ نه‌والا اصل قیمه با لپه هست.اولبن باره میشنون یکی قیمه رو با نخود میپزه. اونجوری که ادم دلش درد میگیره بانخود

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ