2777
2789

بله

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیائومی

کانون داغ رو فعال کن  بعد از روی لبتابت یک علامت وای فای هست اون رو بزن بعد مینویسه شیائومی برو توش رمز رو از توی گوشیت میدا کن بزن

حیف که از جنس شبید و حاکم به خاک تنم.          خاک  شم اگه یه روزی از خاکم دل‌ یکنم.               از خزر‌تا خلیج‌فارس‌جای‌زخم‌قدیمی‌گلوله‌هاست مگه میشه خاکتو به بیگانه داد.    ‌.                     خائن شرمنده از اینه هاست                               هر چند خوب و ید نزدیک میشود اغاز انهدام گریه نکن وطن ((((  شاهین نجفی))))))                            (((( روزی پدری دختر خودش رو تو قمار میبازه  خبر به گوش دختره میرسه فرار میکنه پناه میبره به عابد شهر نیمه های شب دختر میفهمه عابد بهش چشم داره و میخواد بهش تجاوز کنه فرار میکنه به سمت جنگل تو جنگل کلبه چوبی میبینه میره تو کلبه میبینه چند تا پسر مست دارن مشروب میخوردن از ترس و خستگی از حال میره   وقتی به هوش میاد کلی  پتو روش بوده وقتی میره بیرون میبینه جلوی کلبه چند تا پسر مست از سرما  افتادن یخ زدن و مردن میره وسط شهر جار میزنه  :((از قضا روزی حالم این شهر شوم وسط شهر ۲ میخانه بنا خواهم کرد جان  صد شیخ به یک مست فدا خواهم کرد که نگویند مستان ز خدا بیخبرن ))  
شیائومی

یه گزینه هست به اسم هات اسپات یا نقطه اتصال همراه ( برای هر کسی اسمش فرق داره)  بعد اونو رو روشن و هم زمان اینترنت گوشیت هم روشن کن  و وای فای کامپوتر رو روشن کن و بین اسم های وای فا شیائومی رو پیدا کن و بزن اگر پسورد خواست از تو گوشیت تنظیمات رو باز کن و هات اسپات رو بیار تو اونجا بین گزینه ها باید پسوردش رو نوشته باشه

یه گزینه هست به اسم هات اسپات یا نقطه اتصال همراه ( برای هر کسی اسمش فرق داره)  بعد اونو رو روش ...

مشکل من اینه نمی‌دونم وای فای کامپیوتر کجاست یعنی می‌دونم باید چیکار کنم ولی وای فای رو پیدا نمیکنم

عزیزم اون عکس پیچ گوشتی رو بزن احتمال خیلی زیاد اونه اگر نبود اون سبز رنگ کنار صفحه رو بزن و بین گزی ...

سرچ کردم ستینگ ب خارجی می‌نویسه سرچ شما برای ستینگ همون تنظیمات مشاهده نشپ