2777
2789
عنوان

من این وسط چیکار کنم بین اینا؟؟

101 بازدید | 8 پست

چند شب پیش پسر عمم گفت که من یکیو دوست دارم دارم پس انداز میکنم خونه بخرم چند وقتیه ماشین هم خریده و خلاصه گفت میخوام زندگی درست کنم بعد برم بهش بگم دوستت دارم برم خواستگاریش و بعد کلی اصرار فهمیدم که اون شخص دختر عمه اونیکیم هست

منو قسم داد گفت تا دوسال دیگه که همه شرایط درست کردم حواست بهش باشه پسرا نیان طرفش اگرم کسیو دوست داره بهم بگو و من با وجود اینکه قسم خوردم نتونستم بزنم تو ذوقش بگم دختر عمم با کسی دوسته گفتم از این ببعد حواسمه:)

سکوت کنم ؟ از طرفی هم میگم اگه چند سال بگذره و با امید و ارزو بره طرف دختر عمم و جواب رد بشنوه دلش بدتر میشکنه

کاربریم دست چند نفر بوده از ۱۴۰۲ ببعد خودمم😑اونا من نبودم

پسر دایی عوضیم اینکارو با من کرد 

به پسر خالم سپرده بود نزاره من با کسی دوس شم 

با یکی رفتم تو رابطه فهمید نمیخامش منو لو دادن عوضیاااااا 

شاید این دنیا جهنمِ یه سیاره دیگس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتو بزن به بی اطلاعی 

همینکارو کردم 

از طرفی هم اونی که با دختر عمم هست هم به قصد ازدواجه و آدم خیلی خوبیه هنوز دانشجو هست ولی یه دانشگاه خیلی خوب و رشته خوبیه 

برا همین بنظرم سکوت کنم بهتره

شما دخالت نکن مگه قراره حتما با دوست پسرش ازدواج کنه شاید قبول کنه گناهه حرف ببر بیار نکن و درستش این بود ک ب پسر عمت میگفتی هر دوتاتون برای من عزیزید انشاالله درست میشه ولی ببخشید من نمیتونم بپای کسی بشم و برام دردسر بشه منو وارد این جریان نکن خودت ماشالا عاقل و بالغی خودت پیش برو 

من به همه خواسته هام رسیدم و میرسم آرزو ب دل تو گور نمیرم تازشم برای اون دنیامم کلی توشه میخوام جمع کنم آخه ما اینجا مسافریم میدونید که زندگی واقعی و من و شمای واقعی اونجاس اینجا ما ی کالبد مثل یک جلد و لباسیم موقعش که برسه این لباس پر از درد و غم و رنج  مادی رو میزاریم زمین و خیلی سبک و سریع میوفتیم تو تونلی ک هدایت میشم ب سمت حساب کتاب مبادا حتی شاخه درختی رو بشکنی حق کسی رو بخوری میگن اونجا بیشترین چیزی ک بازخواست میکنن حق مردمه حق الناسه مبادا گردنت بمونه وگرنه اونجارو هم خراب کردی خدا کمکمون کنه خدارو هزار بار شکر زندم ن بخاطر ترس از مردن بخاطر اینکه فرصت دارم اشتباهامو جبران کنم و در آخر یک صلوات بفرست برای حاجتم خدا خیرت بده ⚘
پسر دایی عوضیم اینکارو با من کرد  به پسر خالم سپرده بود نزاره من با کسی دوس شم  با یکی ر ...

نه اینطور آدمی نیست 

ازش پرسیدم اگه اونم کسیو دوست داشته باشه چی؟ گفت اگه طرف واقعا دوستش داشته باشه و ببینم انتخاب همدیگه هستن کنار میکشم 

کاش اصلا بهم نگفته بود🥲

شما دخالت نکن مگه قراره حتما با دوست پسرش ازدواج کنه شاید قبول کنه گناهه حرف ببر بیار نکن و درستش ای ...

اره خودمو کشیدم کنار، کاش اصلا بهم نمی‌گفت از کی خوشش میاد🥲