2777
2789

دوستای گل سلام، اگه تجربه‌ای از جراحی بینی توسط دکتر شباهنگ محمدی دارین بیاین کمکم کنین

گفت آسان گیر برخود کارها کز روی طبع ‌/ سخت میگیرد جهان بر مردمان سخت کوش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم، عمل کردی بینیتو؟؟؟ شباهنگ محمدی خوبه یا نه؟؟؟

سلام آره ۵ روز قبل با دکتر کیارش نجات پور عمل کردم.

از عمل با شباهنگ محمدی منصرف شدم، چون:

سه بار مطبش رفتم، هر بار فقط یک یا دو نفر برای بینی اومده بودند و بقیه برای جراحی های سرطان و .. بودند. در ضمن برای مشاوره اصلا وقت نذاشتن، توی اتاق شلوغ با حضور سه چهار نفر یه نگاه به بینیم انداخت، گفتم من طبیعی میخوام نه فانتزی. گفت عکس مورد نظرتو نشون بده و بعد گفت این فانتزیه. من گفتم خوب من فانتزی نمیخوام، گفت نه دیگه برو هر عکسی خواستی روز عمل بیار عین همون در میارم! فکر کن هیچ توجهی به اندازه های صورت و زوایا و .. نداشت. بعدم خودش و دستیارش تاکید داشتند که قرینه نخواهد شد، و منشی ها و خانومی که هماهنگ کننده عمل ها بود که همه شون رو خودش جراحی کرده بود به شدت قرینه نبودن بینی شون تو چشم میزد. خلاصه دوبار ویزیت دادم اما باهاش عمل نکردم.

سلام آره ۵ روز قبل با دکتر کیارش نجات پور عمل کردم. از عمل با شباهنگ محمدی منصرف شدم، چون: سه بار ...

مرسی قشنگم که جوابمو دادی، چه جالب که اینا رو گفتی، در کل کاملا شما درست میگی عمل بینی خیلی انجام نمیده، به سلامتی امیدوارم خیلی بینیت خوشگل بشه حقیقتش منم شاید برم پیش دکتر مفرد حالا باید درباره ی اونم تحقیق بیشتری انجام بدم، دکتر شما چطوره؟؟

مرسی قشنگم که جوابمو دادی، چه جالب که اینا رو گفتی، در کل کاملا شما درست میگی عمل بینی خیلی انجام نم ...

قربونت عزیزم، ببین یه تاپیک جدید زدم تجربه عملمو نوشتم

سلام آره ۵ روز قبل با دکتر کیارش نجات پور عمل کردم. از عمل با شباهنگ محمدی منصرف شدم، چون: سه بار ...

ممکنه لطفا درخواست دوستی منو قبول کنید یه سوال مهم دارم ازتون برای جراحی پسرم با محمدی