2777
2789
عنوان

مادر شوهر تو مخ و غرغروووو😤😤

195 بازدید | 9 پست

تورو خدا بیاین آرومم کنین 

چقدر یه زن آخه میتونه غر بزنه یه هفتس مجبور شدیم بیایم خونشپن بمونیم 

سردرد گرفتم از غرغراش و غیبتاش.  کار به زندگی همه داره از همه چی غر میزنه از همسایشون گرفته تا همه چی فقط غر میزنه (از دست من یا کترای من غر نمیزنه از دست بقیه عصبیه همیشه و غر میزنه) 

سرش تو زندگی همه هست الا زندگی خودش،  کار عمه از نظرش اشتباهه به غیر از کار خودش. 

امروز ار اینجا میریم دلم میخواد تا 1 سال پامو دیگه اینجا نزارم 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انگار مامان منو گفتی 

یه ساعت باهاش حرف میزنم نکن نگو عیبه ول کن 

بعد دوباره از اول شروع میکنه 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
اخلاقشه دیگه.سنی هم ازش گذشته و نمیشه انتظار اصلاح داشت.شما همین حوری قبولش کن و باهاش کنار بیا.

سنی چیه تازه 46 سالشه سنی نداره عقاید و فکراش مثل زنای عهد بوقه مامان من 65 سالشه افکارش از این به روز تره

انگار مامان منو گفتی  یه ساعت باهاش حرف میزنم نکن نگو عیبه ول کن  بعد دوباره از اول شروع ...

اووف به خدا خسته شدم همش بهش میگم ول کن چیکار زندگی بقیه داری هرکی به زندگی داره باز از اول همون آشه همون کاسه

چه سخت گیری حالا باهات درد و دل میکنه از تو بد نمیگه کنار بیا بابا یک هفته هست ور دلشی کلی زحمتت کشی ...

من همه کاراشو کردم که بلند نشه کاری کنه چون برم بعدش پشت سرم حرف میزنه خوشم نمیاد 

درذو دل فرق داره با غر زدن.  تا یه حدی آدم عصبیه غر میزنه آروم که شد تمومش میکنه.  این نه از اول صبح تا آخر شب فقط غر میزنه و عصبیه از همه دنیا طلبکاره 

الان که تو بری تازه میخواد در مورد تو حرف بزنه و پنبه ی تو رو بزنه😅

آیییییی دقیقاااا

هرکاری عم بکنی هرچیم خوب باشی بتزم یه چیزی هست که پشت سرت بگه. 

من که راضی نیستم غیبتمو بکنه خودش گناه کرده به من چه