2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شب مهمون دارم از الان استرس دارم زیادم هستن ۳۰ نفررررررر😭😭😭😭😭

خدا کمکت کنه 😶منم فردا مهمون دارم برا چند روز🥲

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
خدا کمکت کنه 😶منم فردا مهمون دارم برا چند روز🥲

😭😭😭😭😭فقط از شستن ظرفای بعد شام میترسم 

ایناهم اگه ظرف یبار مصرف بزارم هزار حرف درمیارن  ☹

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀

منم ی گوشتی گرفتم ۴ساعت تو زودپز بود تا پخت😐دفعه بعدش از ساعت ۱۰شب گذاشتم تا ۶صبح رو شعله کم تا پخت ولی خیلی خوشمزه شدواسه ناهار خوردیم

خدایا شکرت بخاطر تموم نعمت های ک بدون هیچ چشم داشتی بهمون عطا کردی🌷

😭😭😭😭😭فقط از شستن ظرفای بعد شام میترسم  ایناهم اگه ظرف یبار مصرف بزارم هزار حرف درمیارن&nb ...

۳۰ نفرن بده بشورن همه رو 

خداجونم من و دست این و اون نسپار خودت مراقبم باش 😘😍
۳۰ نفرن بده بشورن همه رو 

اوووو اگه زحمت بکشن لیوان چاییشون رو بردارن خیلیه 

زندگیامون شده خندیدنای مصنوعی وسط دردای واقعی 🖤🥀خیلی ازت ضربه خوردم ،ولی بازم قشنگترین ،اشتباه منی🖤توهرگز برایم عادی نمیشوی ،مگر خورشید باهربار طلوع کردنش ب زمین ،عادی میشود؟لبخندتوهم حیات بخش من است ،مگر میشودلبخندت ،عادی شود برایم ؟آرام جانم !توهیچ گاه برایم عادی نخواهی شد ؛مانند دریا برای ماهی ،مانند بال برای پرنده /هیچ گاه عادی نخواهی شو !🖤🥀
این همه ادمن بیار بشورن 

اگه لیوان چاییشون رو بردارن خیلیه 

واقعاا چ بد مثلا مامانت یا خواهرت اینا نیستن کمکت کنن؟

خواهر ندارم 

خونواده شوهرم هستن عمه هاشو عموهاشن اگه نوه عمش بیاد دوتا دوخترن انقده ماهن اونا بیان حله نیان خیلی دست تنها میمونم