2777
2789

کسایی که این کتابارو داشتن راهنمایی کنید کدومش به سطح کنکور نزدیک ترع و کمکتون کرد 🥰

از لحاظ روحی نیاز دارم به دور و وریام با ذوق بگم"دیدی شد؟"🥹🥹

برای کتاب خریدن باید به سطح خودت نگاه کنی

خیلی سبز نسبت به نشر الگو ساده تره

ولی به نظر من برای هر کنکوری با هر پایه ای برای زیستش خیلی سبز باید منبع اولش باشه

🌙eccedentesiast                                                                                                                   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای کتاب خریدن باید به سطح خودت نگاه کنی خیلی سبز نسبت به نشر الگو ساده تره ولی به نظر من برای هر ...

پس نتیجه ای که گرفتم باید خیلی سبز بگیرم با آی کیو 

مرسی جیگر ک جواب دادی🍓

من نشر الگو داشتم خوب بود 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
من نشر الگو داشتم خوب بود 

سلام گلم 

با نشر الگو نتیجه گرفتی ؟😃

ببخشید اگه فضولی نباشه خودت چیکار کردی کنکور 🤕

سلام گلم  با نشر الگو نتیجه گرفتی ؟😃 ببخشید اگه فضولی نباشه خودت چیکار کردی کنکور 🤕

عزیزم من امسال کنکور دادم رتبم هفت هزار بود خیلی خوب نبود بنظر خودم 

یه خجالتیه پرحرف:] تربچه ی شیطون/شایدم یه رویاپردازهه وسواسی که دندوناش خوناشامیه. تو دنیای زر وقتی خدا از پروانه کوچولو پرسید میخوای بری به بدن متی و پروانه به آینده قشنگش نگاه کرد و گفت حتما حتما من همین کالبد رو میخوام ؛استرپتوکوکوس نومونیای بامزه/حرفایی که میزنم از رویا هام میاد از دنیای پروانه ای قلبم اونجا که پروانه نارنجی متی خنده هاش بوی بهشت میده/وقتی غمگینم لبخند بزن و از کنارم رد شو/  آرزوی شما در حال دانلود است لطفا صبر کنید ! ن ن ن عزیز من پاشو بجنگ زخمی شو زار بزن دستتو بزار رو زانو هاتو و با همون زخمات بازم بجنگ و  ب آرزو هات برس :)این جوری شیرین تره.مگه ن!/اگه حرفام برات مسخره بود قضاوتم نکن شاید قضاوتت ریشه ی رویاهامو بخشکونه اون جاست که پروانه کوچولو مثل اون آدم آهنی دلبسته ی بی کلام میشه ...
عزیزم من امسال کنکور دادم رتبم هفت هزار بود خیلی خوب نبود بنظر خودم 

با این شرایط کرونا و کلاسا انلاین خوب بوده که 

به نظرت نشر الگو بگییرم ؟

با این شرایط کرونا و کلاسا انلاین خوب بوده که  به نظرت نشر الگو بگییرم ؟

بنظر من درسنامش از خود کتاب زیست هم بهتر بود تستاشم خوب بود سطحشون اما خب درسنامش تو دقیق فهمیدن و نکته ای فهمیدن خیلی کمک می‌کنه 

بنظر من درسنامش از خود کتاب زیست هم بهتر بود تستاشم خوب بود سطحشون اما خب درسنامش تو دقیق فهمیدن و ن ...

💗💗

پس نتیجه ای که گرفتم باید خیلی سبز بگیرم با آی کیو  مرسی جیگر ک جواب دادی🍓

خواهش می کنم عزیزم🌻منم همین دو تا رو داشتم

🌙eccedentesiast