2777
2789
عنوان

پدرم نمیزاره ازدواج کنم

314 بازدید | 23 پست

پدرم خیلی بهمون ستم کرده خیلی دوست داشت من با پسر عموم ازدواج کنم که من اصلا نمیخاستمش الانم خواستگار خوبی برام اومد آنقدر اذیت کرد که پشیمون شدن و مدام اسم پسر عمومو میاره انگار که انتقام گرفته...این چه عدالتیه...همه زندگی مونو سوزوند الانم باید جیگرم بسوزه که نزاشت به عشقم برسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه شاغلی برو دنبالش که نامه بگیری برای ازدواج . چرا شاغل؟ که بعد اگه دعواتون شد ، بتونی مستقل شی . ...

شاغلم و نیازی به اجازه اش ندارم...ولی بالاخره اذیت میکنه خانواده های ایرانی سنتی ان ادم مگه میتونه پدرشو تو پروسه خواستگاری و این ها نبره، خونه مستقل هم ندارم با این شرایط اقتصادی کاش ما جوان ها بمیریم که زندگی مون خود جهنمه

شاغلم و نیازی به اجازه اش ندارم...ولی بالاخره اذیت میکنه خانواده های ایرانی سنتی ان ادم مگه میتونه پ ...

از یه بزرگتر منطقی بخواه باهاش حرف بزنه . هرچند که اگه پدر خودم کاریو نخاد انجام بده ، به حرف خدا هم‌گوش نمیده

از یه بزرگتر منطقی بخواه باهاش حرف بزنه . هرچند که اگه پدر خودم کاریو نخاد انجام بده ، به حرف خدا هم ...

از بزرگتر هم خواستم کلی باهاش حرف زدیم زورگو و دیکتاتوره

نمی دونم بابات چجور ادمیه اما همه باباها خوبی بچه هاشونو میخوان

تو‌ را به خدا دعا کنید بمیره ما راحت شیم یعنی از دستش دوست دارم خودکشی کنم آبرو برای من و خواستگار بدبختم نزاشت

بابای من انتقام جو، حسود، بدجنس و زورگواه، هیچ وقت هم خوبی منو نخواسته کلا بیخیال و بی مسئولیته.

هر ضربه ای که فکرشو کنی به زندگی ما زده

هیچوقت نفهمیدم چرا بعضیا نمیخوان قبول کنن استفاده از واژهای همه ، حتما ، غیر ممکنه و ... اشتباهه ... 

هر استثنائی میتونه وجود داشته باشه.... ممکنه ی نفر فکررر کنه دلسوزی میکنه ، ولی کارش از دشمنی هم بدتر باشع

واقعا چی بگم😐هیچ وقت چیزی از مجبور کردن به ازدواج نکردن نفهمیدم.آخه چرا نمیزارن؟چندسالته؟

ان شا اله هیچکس دردی که من کشیدم رو تجربه نکنه، ۳۴ سالمه 🥺، چون زورگواه می‌دونه من پسره رو خیلی دوست دارم، پس خیلی خوبیه