2777
2789

خانما قبل هرچیزی تاپیک اولمو بخونید 

اینهمه بلا سر من اورد نزاشت درس بخونم سر کار برم جلو پدر مادر خاهرو دومادشون کتکم زد تو کل روستا حرفم پیچید ۱۰بار قهررر رفتم الانم خودشو باباش دوتایی کتکم میزنن ۸۰درصد مواقع عصبیه و فحاشی میکنه ولی من بدبختتتت تا یکم نرمو اروم باهام حرف میزنه دلم واسش میسوره و یادم میره کاراشو 

هفته میش سر اینکه چرت بطری ابو کوبیدم زمین  خودش و باباش کتکم زدن دندونمو ک تازه جراحی کرده بودم بخیش پاره شد دوباره بخیه زدم تاپیکامم بخونید قصد طلاق دارم و با خانوادمم حرف زدم ولی الان ک نگاهش میکنم باز دلم میسوزه واسشو میخام قید آیندمو بزنمو ب زندگی نکبتی ادامه بدم 

چیکااار کنم از این بیچارگیو سادگی خودم😭😭

اول از همه خواهشا جوگیر نشی بچه بیاری بااین اوضاع

دوما اگ غیرقابل تحمله جداشون

اگرم با مشاوره حل میشه ک درست کن زندگیتو

کاربری سوممه😐🔪 خدابعضی از نی نی سایتیارو افرید تا بقیه رو بترکونن..خداقوت پیغمبرای سایت😑💪راستی تیکر عروسیمه 🚶🚶انقد ک من منتظر عروسیم بودمو هی کنسل شد اگ همونو حامله میشدم تااالان چهارپنج تا زاییده بودم😑🤦❤️دعا کنید پولمون جور بشه برای خونه 😢💔  خونه رو بالاخره باهر سختی بود گرفتیم🤩 دعا کنید شریک مون پول بده خیر ندیده😩 من ب دعای نی نی سایت یا ایمان دارمʚ😍ɞ بالاخره۳۰مهر۱۴۰۰ عروسی مونو گرفتیم و با تموم خوشی ها و ناخوشی ها گذشت💜 مرسی از همه اونایی که این مدت پیگیرم بودن💜💜 🙂❤️❤️ محمدرضا و نورای عزیزم بچه های قشنگم امروز فهمیدم مامانی پلی کیستیک داره باید دارو بخوره من به عشق اومدنتون تو دلم میرم دنبال دوا درمون....ولی خواهشا از خداجون بخواین زودی بیارتون تو دلم😍😍😍 مامان و بابا منتظرتونه 🙈😉🥰❤️❤️ کاشکی این ماه میشد منم تاپیک بزنم که باردار شدم💔 با دعای نی نی سایتیا عروسیمو گرفتم خونه رو اجاره کردیم تازه شریکمون بالاخره بعد ۳ سال پولمونو داد.❤️خدایا من عیدی عیدفطرمو ازت یه نی نی سالم میخوام🥺😅❤️ مطمئنم منو دست خالی از مهمونیت برنمیگردونی!!!به حق این روزای ماه رمضون دامن همه منتظرا رو سبزکن🌷🌷خداجون عیدفطر بعد اینک از نماز برگشتم بی بی چکمو ک دیدم هاله داده خوشحال شدم فک کردم عیدیمو دادی منتظر موندم دوباره روز بعد بی بی زدم خط افتاد گفتم حتما مامان شدمو و عیدیمو ازت گرفتم اما درکمال ناباوری دیدم پریود شدم همون لحظه😔💔 ..خدایا آرامش میخوام..ازت میخوام گناهمو ببخشی🥲💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم که ستمکش باشه باعث میشه ستمکار رشد کنه .شما اینقدر تحقیر میشی بازم میگی دلم میسوزه .

اشکالی ندارن اینقدر بمون تا دوروز دیگه جلوی بچه هات بزنند تو‌سرت

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

شما اول باید دلت برای خودت بسوزه بعد برای یه دیوونه زنجیری . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
خیلی ضعیفی و خودت کار کن اعتماد به نفستو ببر بالا این زندگی نیست عزیزم از کجا معلوم یه روز زیر دست و ...

دل همسرم اصلا واسه من نمیسوزه  چون بدترین حرفا و کتکا و کارارو باهام کرده ولی فقط ادعای دویت داشتنش میشه باور میکنی ب فکر خودم نیستم ب فکر این عوضی ام خسته شدم بخدا همزمان چند تا حس ب سراغم میان انگار دعا دادن ب من هیچکس نمیگه ادامه بده همه میگن چرا موندی؟ ولی خودم نمیدونم چمه

ای وای تو روخدادبخودت رحم کن جداشو.بچه داری؟

نه ندارم تاپیک قبلی هامو میخونی؟؟خودم گیج شدم میدونم ک اینده ای ندارم اینجا ولی انگار یجیزی باعث میشه نتونم دل بکنم با اینکه همسرم هیچ خصوصبت خوبی نداره

آدم که ستمکش باشه باعث میشه ستمکار رشد کنه .شما اینقدر تحقیر میشی بازم میگی دلم میسوزه . اشکالی ندا ...

آخه الان ی هفتس کتک میخوردم ازشون بعد الان وضعیت دوباره برگشته ب حالت عادی معذرت خاهی هم نکرده ها ولی یهو بزارم برم نامردی نیست؟؟

آخه الان ی هفتس کتک میخوردم ازشون بعد الان وضعیت دوباره برگشته ب حالت عادی معذرت خاهی هم نکرده ها ول ...

آن چه شرط بلاغت بود همه گفتن .دیگه خود دانی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است

همیشه اولش سخته باید قبول کنی که سخته که قراره ی مدت هر شب وقتی یادش میوفتی گریه کنی وقتی پذیرفتی راحت تر میتونی باهاش کنار بیای بعد ی مدتم عادت می‌کنی باید سعی کنی حال خودتو خوب کنی کمترریادش باشی  بعد ی مدتم میبینی با نبودش کنار اومذی و اینکه هیچ وقت از راه نرفته نترس ! راه که بیوفتی ترست میریزه زندگی هم همینه ! 

نه ندارم تاپیک قبلی هامو میخونی؟؟خودم گیج شدم میدونم ک اینده ای ندارم اینجا ولی انگار یجیزی باعث میش ...

یکم خوندم گلم همسرت هیچ خصوصیت خوبی نداره اینم خوندم کا چندبار رفتی قهر برگشتی همینکارت یعنی شوهرت میدونه هرکاری باهات بکنه تو پاش میمونی واااقعا خیللی دلم گرفت توسن کمم ازدواج کردی هنوزم سنی نداری خواهش میکنم جداشو شوهرتدوست نداره پدرشم کتکت میزنا دیگه یعنی ذره ای دوست نداره😔خانوادتم که پشتتن توروخدا عقلانی فکر کن خودتو نجات بده الان تحمل میکنی یروزی تحملت تموم میشه که بچه دار شدی دوتاوطفل معصومم اوردی تو این زندگی سمی 

همیشه سکوت نشانه تایید حرف طرف مقابل نیست                   گاهی نشانه قطع امید ازسطح شعور طرف متقابل است...