2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ما که اصلا ا کیش خوشمون نیومد.فقط برای خرید خوبه تازه اونم ترکیه بتونی بری خیلی بهتره.رسما کیش هیچی نداره.حتی غذاها و رستورانای گرونشم کیفیت عالی ندارن.تفریحاتشم معمولیه همه جاهای دیگم هس.بازم سلیقه ایه.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

جاهای گردشگری هم که پرسیدی: سواحلش انواع تفریحات ابی داره مثل غواصی پاراسل کشتی دریایی و پارک ابی و....که بستگی داره به پولتون و چی بخاین.اون بالن بالای دریا و غواصی ساحلش خوب باشه عالیه.رستورانای تفریحی و موزیک زنده و اینا هم دارن غذاها معمولی ولی خیلی گرونن.مثلا لابستر یه تومن قبل گرونیا🤣🤣بازارم برای خرید خیلیییی زیاده هر پاساژی یه مدل قیمت و برند.اینش خوب بود.کفشای فیکم به اسم مارک زیاد میندازن ب ملت.هتلم خوب وردارین بنظرم مهمه.ما چارستاره سورینت صدف رفتیم کمی قدیمی بود ولی اوکی بود همه چیزش.

من نه به وسیله احتیاج دارم نه به جان پناه...من میدانم چه هستم...من در یک عالم خصمانه تنها هستم.

راسی جنگ شبانه هم داره اونم برو.خیلی خندیدیم.ولی جنگا زیاده.گروه خوبشو برین.کنسرتم خوانندها بستگی داره ب شانستون داشته باشن یا نه