2777
2789
عنوان

خبرفوت پدر مادرم توکربلا

| مشاهده متن کامل بحث + 2143 بازدید | 116 پست

این چ تیتریه

فکر اعصاب مردم باشید

اینجا پر از زن بارداره

ک استرس سمه براشون

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی که ارومم کردی🥺🥺

خواهش میکنم گلم ..

درضمن این قانون جذبم یه چیز چرته و کاملا منسوخ شده تس اینکه میگن اگه به چیزای بدفکرکنی اتفاق میفته دروغه کاملا ...

ما همه انسانیم همه مدل فکرمیادتوذهنمون و گاهی دلشوره میگیریم که کاملا طبیعیه و هیچ اتفاقی هم نمیفته‌.

تیکر رسیدن به وزن دلخواهمه ..هدف اول ۷۵🔓 یهوشدم59

دعا کن قرآن بخون. دختر منو ترسوندی با این عنوان تاپیکت شوهر منم ۴ روزه رفته دلتنگشم ایشالله به سلامت ...

ببخشید عزیزم نگران شدی توام عزیزت رفته انشالله سالم برگردن همه

این چه اسمی واسه تاپیک گذاشتی اخه ترسیدم فکر کردم جنگ شده اونجا😢 به جای این کارا آیت الکرسی بخون فوت کن بهشون دعا میکنم براشون انشاالله به سلامت برگردن هیچی نمیشه ما فامیلمون با بچه کوچیک رفت تازه برگشته اصلا نگران نباش😘

خدایا پسرم رو تا لحظه ای که سالم بیاد تو بغلم به تو میسپارم♥️دوست دارم خدااااا🤍😍