2777
2789

از امروز ظهر شدید عطسه ابریزش بینی کمی گلو درد دارم ۵ روزه انتقال دادم نمیدونم چکار کنم تا فردا که زنگ میزنم بپرسم میگم یه سیتریزین بخورم بدتر نشم . از یه طرفم میگم ضرر نداشته باشه نمیدونم چکار کنم کسی بوده مشابه من 

Donyaro ba to dos daram eshgham...😉😉

احتمالا ویروسه با سیتریزین ک درست نمیشه

رادینم..پسرمامان هیچوقت فکر نمیکردم یه پسر شیرین مثل تو داشته باشم از وقتی اومدی دنیای مامان قشنگ شد عشق کوچولوی من مرد کوچیک مامان...😍نازگلم قلبمی معجزه کوچولوی من دختر قشنگه مامانربان گوشه ی عکست...حق من این نبود عکستو بااون ربان مشکی ببینم داداشی😔😭🖤 پادشاه زندگی من جایی همین نزدیکی ها مشغول تلاش است...کم می خوابد. استراحتش کم است.دستان مردانه اش را که حکمتش را نمیدانم چرا آرامش بی پایان دارد.پادشاه من خسته میشود اما خستگی در میکند از من...آغوشش از جنس خواب است بی هوا هم که بغلش کنی چشمانت بسته میشود از آرامش بی حساب...چه افتخاریست خانمی کردن برای چنین گوهری...چه برکتیست که خستگی اش با من در میشود...به خودم میبالم که از وجود من لذت میبرد... دستانم خالیست. چیزی برای عرضه ندارم. اما تا آخرین شماره های نفس هایم قدر دان توام..قدردانم که پادشاه من بهترین مرد زمین است...لمس قشنگیست واژه خوشبختی و من خوشبخت ترینم با تو❤همین که از عمق وجود میدانم دوستم داری برایم کافیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا ویروسه با سیتریزین ک درست نمیشه

چکار کنم . فک نکنم ویروسه چون رفتم حموم سرد بود تو حموم اب هم اونقدی گرم نمیشد سردم بود اومدم بیرون

ببین من انتقال ندادم ولی حامله ک شدم گر میگرفتم و فکر میکردم تب دارم همه دارویی خوردم هیچی ام نشد&nb ...

اخه من انتقال دادم معلوم نیست بینم هنوز گرفته یانه 😢😢😢 ازون لحاظ میترسم 

کاش یه پرستار یا ماما اینجا بود راهنمایی میکرد 😢😢چون شدیده ابریزش بینیم میگم تا صب بدتر نشم قرصی بخورم نخورم موندم چی کنم

عزیزم شما انتقالت مثبت شد یامنفی؟؟ مال من که‌منفی شد😢😢

من خداروشکر ازمایشم مثبت شد فردا قراره برم سونو اولیه همچنان مریضم سرفه میکنم دو هفته بیشتره مریضی از جونم در نمیاد . ایشالا شما هم به زودی مثبت بشین 

سلاپ خانما میشه کمک کنید من رفتم سونو واژینال زده ۵ هفته و ۴ روز نوشته فاقد پل جنینی یعنی چی ؟ دکتر سونو گفت یه هفته دیگه بیا هر چی پرسیدم چیزی نگفت ساک بارداری فاقد پل جنینی حاوی yolk sac کسی بوده با این تجربه بعدش پل جنینی تشکیل شده ؟ این یعنی ساک بدون جنین هست؟ 

سلاپ خانما میشه کمک کنید من رفتم سونو واژینال زده ۵ هفته و ۴ روز نوشته فاقد پل جنینی یعنی چی ؟ دکتر ...

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم انشالا برای شما جنین تشکیل میشه

مال من دقیقا همین اتفاق افتاد رفتم سونو جنین دیده نشد😢

دکتر گفت دوهفته بعد سونو رو تکرار کردم جنین تشکیل نشد بازم و گفت باید سقط شه

سه شنبه هفته پیش با قرص سقط کردم🥺🥺

بهش میگن بارداری پوچ

برای من ساک و کیسه زرده بود ولی جنین دیده نشد

من با ای وی اف باردارشده بودم 

انقدر خوشحال بودم مثبت شدم ولی بعد از پنج هفته بارداری جنین دیده نشد 🥺🥺نمیدونم ایراد از اسپرم ضعیفه یا چیه نمیدونم

ولی دکتر گفت احتمالا مشکل کروموزومه که ساک هست ولی جنین تشکیل نشده

حالا باز میخوام برم تو سیکل انتقال انشالا

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم انشالا برای شما جنین تشکیل میشه مال من دقیقا همین اتفاق افتاد رفتم سونو ج ...

ای دااااد 😣😣😣😣😣 منم صب رفتم سونو کیسه زرده ساک هم بود فاقد پل جنینی یعنی منم همینه وضعیتم ای خدا گفت یه هفته دیگه بیا