2777
2789

دخترا واس صورت کجا کارش خوبه 

بیاین ی جای خوب بگین بهم هر تجربه ایم از تزریق چربی دارین بگین 🥰

🌖🌗🌘🌕🌒🌓🌔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی  خیلیم طبیعی شده البته من خودم طبیعی میخواستم گونه تنهارو نزدم لپ دارم الان به جای گونه ت ...

😪😂ینی گونه رو زدی یا نزدی اخرش 

اسم و ادرس دکترتو میگی گلم

🌖🌗🌘🌕🌒🌓🌔
دکتر الهام کفایی هست بازیگرا پیشش میرن  واس صورت ۱۰ تومن میگیره  ولی چندان خاص نیس عکس ک ...

من اون موقع۱ونیم دادم واسه کل صورت میشد ۲تومن البته فک کنم ۴سال پیش زدم دقیق یادم نیست 

خدا        
من اون موقع۱ونیم دادم واسه کل صورت میشد ۲تومن البته فک کنم ۴سال پیش زدم دقیق یادم نیست 

خیلی خوشبحالت شده 😍

اکثرا بعد از دو سه بار ترمیم بازم چربی براشون نمیمونه و یا غیر قرینه درمیاد 

من دلم میخاد مدلینگ بزنم 

هم چونه هم زاویه فک و هم گونه

🌖🌗🌘🌕🌒🌓🌔
😪😂ینی گونه رو زدی یا نزدی اخرش  اسم و ادرس دکترتو میگی گلم

میتونم عکس بفرستم زودی پاک میکنم

دکتر کسگری فرمانیه ساختمان نور ادرسش تو پیجش هست 

احسان کسگری سرچ کن کاراشم ببین

خدا        
خیلی خوشبحالت شده 😍 اکثرا بعد از دو سه بار ترمیم بازم چربی براشون نمیمونه و یا غیر قرینه درمیاد&nb ...

دقیقا من مدلینگ دوست نداشتم که زاویه داشته باشم خیلی ولی سلیقه ایه هرطور بخوای همونو میزنع مراقبتای بعدش رو ماندگاری خیلی تاثیر داره عزیزم

خدا