سلام خانما من اعصابم خورده الان نزدیک دوماهه همش انتی بیوتیک مصرف میکنم چون هم عفونت مثانه داشتم هم عفونت رحم و عفونت واژن مجبور بودم انواع مختلف انتی بیوتیک مصرف کردم تا خوب بشم حالا فکرم خرابه که نکنه بدنم نسبت به انتی بیوتیکها مقاوم بشه و بدبخت بشم چیکار کنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره هم دکتر زنان هم دکتر داخلی و دکتر ارولوژی رفتم
خب پس. به این دید بهش نگاه کن که اگر نمیخوردی قطعا این عفونت ها آسیب بدتری بهت میزد پس تنها راهت بوده. اون مسئله ای که شما میگی در مورد کسایی میگن که مثل نقل و نبات استفادش میکنن و با کوچکترین زخم یا سرماخوردگی میرن این قرص ها رو سر خود میخورن در صورتی که روی ویروس تاثیری نداره. اما شما زیر نظر پزشک و با دوز کنترل شده مصرف کردی انشالله مشکلی پیش نمیاد. بجای تمرکز روی این موضوع سعی کن تمرکزت رو بزاری روی عامل عفونت و اونو درمان کنی که دیگه نیازی به آنتی بیوتیک های بعدی نباشه
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
منم تکرر ادرار گرفتم رفتم دکتر قرص سیپروفلوکساسین داد ولی هنوز خوب نشدم برای تکرر ادار جه مدت قرص م ...
من اول سیپرو فلوکساسین خوردم خوب نشدم رفتم دکتر داخلی بهم قرص لووفلوکساسین داد خوردم باز خوب نشدم نوشت سونوگرافی تو سونوگرافی عفونت مثانه نشون داد که باز بهم قرص کوتریموکسازول داد بعد چون عفونت رحم و عفونت قارچی هم داشتم دکتر زنان هم بهم قرص مترونیدازول داد باز تکررادرام خوب نشد اخرش دکتر زنان گفت باید بری پیش دکتر ارولوژی .... رفتم بهم قرص لووفلوکساسین داد دوهفته خوردم تا الان یکم خوبم