2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نفخ داره؟

چرا رازیانه دادی برا بچه اولم از تو میشنوم  نعنا شاهسپران بده

به همسرت بگو بره قطره کولیک اید یا کولیک ایز بخره یا دایمتکون حتما مخصوص کودک فوری خوب میکنه

این ۳تا یه قطره هستن مونده برا بچه ات کدوم اثر کنه

پدی لاکت هم خوبه 

من همیشه از۴تاشم خونم دارم بچم۱۸ماهه هست

انجام دادم نتونست گاز رو دفع کنه 

عزیزم بذارش روی یه سطح صاف ، کمرش روی زمین باشه ، بعد دو تا پاهاش رو آروم جمع کن توی دلش ، چند ثانیه نگه دار و دوباره صافشون کن ، وقتی پاها جمع باشن توی دلش راحت تر میتونه دفع کنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
عزیزم بذارش روی یه سطح صاف ، کمرش روی زمین باشه ، بعد دو تا پاهاش رو آروم جمع کن توی دلش ، چند ثانیه ...

این روش عالی قطره میدادم بهش شکمش روغن میزدم هرروروز این روش میکردم براش 

عزیزم بذارش روی یه سطح صاف ، کمرش روی زمین باشه ، بعد دو تا پاهاش رو آروم جمع کن توی دلش ، چند ثانیه ...

باشه عزیزم ممنون 

اصلا دو روزه ک گاز معده رو دفع نکرده خیلی ناراحت و نگرانم اخه کی بزرگ میشه ک تموم شه این روزا

من میگم حالم خوبه ولی تو باور نکن
باشه عزیزم ممنون  اصلا دو روزه ک گاز معده رو دفع نکرده خیلی ناراحت و نگرانم اخه کی بزرگ میشه ک ...

هرروز که بزرگ‌تر میشه دردسر بیشتر پارسال این موقع بچه منم۵ماهه بود الان میگم کاش اونروزا بود

تا میتونی از کوچکی اش لذت ببر

باشه عزیزم ممنون  اصلا دو روزه ک گاز معده رو دفع نکرده خیلی ناراحت و نگرانم اخه کی بزرگ میشه ک ...

می دونم عزیزم ، من خودم سر بچه اولم کولیک داشت ، خیلی گریه میکرد ، منم مینشستم کنارش باهاش گریه میکردم ، ولی میگذره ، از 6 ماهگی خیلی کمتر میشه این مشکلات . 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
هرروز که بزرگ‌تر میشه دردسر بیشتر پارسال این موقع بچه منم۵ماهه بود الان میگم کاش اونروزا بود تا میت ...

وااای نگو ، من بعد از 2 سالگی که از شیر گرفتمشون تازه ، تونستم شبا یکم بخوابم ، بازم بیدار میشن ولی نه مثل شیرخوار بودنشون ، انقدر بی خوابی کشیدم این چند سال که نگو 

وااای نگو ، من بعد از 2 سالگی که از شیر گرفتمشون تازه ، تونستم شبا یکم بخوابم ، بازم بیدار میشن ولی ...

اره ولی لذتش هم همون بچگی 

خواهرشوهر من بچه اش اصلا اذیت نداشت اصلا الانم نداره