2777
2789

من مستاجر هستم و در حال خرید جهزیه ام و بین یخچال فریزر دوقلو و ساید موندم....واقعا یه دوراهی خیلی بدی توش گیر افتادم از طرفی ساید ها طراحی های قشنگی دارن و نمای خیلی خوشگل تری و از جهت دیگه نگرانم که چون مستاجرم یوقت یجایی جاش نشه چون دوقلو میخوام یه نوعی بگیرم که بُرد هاش جدا بشن و اگه یوقت جا کم بود بتونم جدا جدا بزارم 

یه مسئله ی دیگه هم که هست کم جدا بودن ساید ها مخصوصا قسمت فریزرش هست به همین خاطر میخوام بدونم نظر شما چیه واقعا جاش کم و مشکل سازه ؟ و اینکه میخوام مارک دوو بگیرم چون مارک های خارجی تو وسعمون نیست دوو مارک خوبیه؟

میوتی میم🐈یه تعلیقی بیچاره😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو قلو بهتره

جادارتره و برای مستاجر هم راحت تره 

آهای فلک که گردنت از هممون بلندتره به ما که خسته ایم بگو خونه ی باهار کدوم وره؟

من ساید دوو دارم خیلی راضیم به منم همه میگفتن ساید جاش کمه خوب نیس نخر ولی خب من گفتم دوس دارم و خریدم

یخچال دوقلو فریزرش کشو داره و وقتی پره دیگه پره نمیشه کاریش کرد

ولی فریزر من همیشه جا داره هر چقدرم بگم وای فلان چیزو خریدیم دیگه تو یخچال جا نمیشه بازم جا میشه چون عمق طبقاتش زیاده

یخچال ساید بای ساید خیلی سنگینه جابه جاییش سخته یخچال دوقلو بگیر بنظرم از 15 میلیون به بالا هم نگیر اگه پایین تر تونستی پیدا کنی که خیلی بهتره 

ولی ما خودمون دوقلو داریم خیلی خیلی بهتره ساید بای ساید خوشگله ولی جاش کمه نصف فضاش رفته به اون آبسرد کن و یخ سازش اما دوقلو اینجوری نیست... 

یخچال ساید بای ساید خیلی سنگینه جابه جاییش سخته یخچال دوقلو بگیر بنظرم از 15 میلیون به بالا هم نگیر ...

الان دوقلو دوو ۴۲ ملیونه چیجوری زیر ۱۵ بگیرم؟

من ساید دوو دارم خیلی راضیم به منم همه میگفتن ساید جاش کمه خوب نیس نخر ولی خب من گفتم دوس دارم و خری ...

آهان عزیزم میشه بی زحمت مدل و مقدار فوتش و بگی و اینکه تازه خریدی؟